مراکز بیمارستانی کردستان تنها نیم ساعت توان جبران مصرف برق دارند
هیوا لهونیان روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته شاهد کاهش بارندگی بودیم و همین امر موجب کاهش تولید برق از طریق نیروگاههای برق آبی کشور بودیم و بخش عمدهای از آنها از مدار خارج شدند.
وی افزود: نزدیک به ۱۱ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاه برق آبی راکد شده است و در کنار این موضوع به دلیل افزایش دما شاهد افزایش مصرف برق هستیم.
لهونیان تصریح کرد: بیش از ۳۰ درصد مصرف برق در فصل گرما به سیستمهای سرمایشی اختصاص مییابد و بین ۲۵ تا ۳۰ هزار مگاوات را در بر میگیرد.
مدیر عامل شرکت توزیع برق کردستان اظهار کرد: امسال گرمترین سال در ۵۰ سال اخیر است و به نسبت افزایش یک درجه دما شاهد افزایش هزار مگاواتی برق هستیم.
لهونیان افزود: مصرف انرژی و مدیریت این مبحث بر عهده مردم است و انتظار داریم رسانهها در این خصوص ما را یاری کنند.
مدی: عامل شرکت توزیع برق کردستان اظهار کرد: متأسفانه مراکز درمانی و بیمارستانی استان توانایی تولید برق برای چهار یا پنج ساعت را ندارند و به اذعان رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تنها ظرفیت نیم ساعت تولید برق را دارند.
لهونیان تصریح کرد: این مهم یک امر ناگوار بوده و باید برای آن در استان چاره اندیشی شود.
وی خاطرنشان کرد: بین ۴۰ تا ۵۰ مگاوات برق در کردستان توسط ماینرها مصرف میشود و این میزان بسیار قابل توجه است و از اسفند ۹۹ تاکنون بیش از ۷۶۳ دستگاه ماینر کشف شده است.
لهونیان اعلام کرد: در یک عملیات در یک مزرعه ۲۶۴ دستگاه را کشف کردیم و بدون شک چندین هزار دستگاه ماینر قاچاق داریم.
مدیر. عامل شرکت توزیع برق کردستان اظهار داشت: در ساعات روز میانگین مصرف برق استان ۴۵۰ مگاوات و در شبها حدود ۵۲۰ مگاوات است.