آموزش تصویری کاشت ناخن
ر بین انواع ناخنهای مصنوعی موجود در بازار، ناخنهایی از که ترکیبات اکریلیک ساخته میشوند را میتوان در گروه قویترین ناخنهای مصنوعی قرار داد. لبه ناخن مصنوعی اکریلیک به این راحتیها نمیشکند و برای خانمهایی که زندگی پرتحرکی دارند توصیه میشود.
وسایل مورد نیاز برای کاشت ناخن:
- بافر
- کاتر
- چسب ناخن مصنوعی
- پرایمر
- ضد قارچ
- لیکوئید
- سوهان دستی
- قلمو
- سوهان برقی
- سر سوهان
- ناخن مصنوعی کاشت
- پودر کاشت ناخن
مراحل کاشت ناخن:
مرحله اول : آمادهسازی ناخنها از نظر بهداشتی است. ابتدا دستان خود را بشویید و با مواد ضدعفونیکننده مانند تمیز کنید. اگر لاک و چسب و هرچیز اضافه دیگر روی ناخن های خود دارید آنها را به طور کامل پاک کنید.
مرحله دوم : باید ناخن ها را کاملا کوتاه کنید به این صورت که فقط 2 میلی متر ارتفاع داشته باشد.
مرحله سوم : سپس یک مانیکور سطحی انجام دهید به این صورت که اطراف ناخن را چرب کنید تا بتوانید پوست های اضافی ناخن را عقب بزنید و مرتب کنید.
مرحله چهارم : سپس با استفاده از سوهان دستی کناره ها و روی سطح ناخن را به صورت کامل سوهان میزنیم و سپس روی سطح ناخن را حتما ضد قارچ بزنید.
مرحله پنجم : هر انگشت ناخن مخصوص خود را دارد (برای انتخاب هر تیپ از ناخن باید به صورتی باشد که نه برای ناخن کوچک باشد و نه آنقدر بزرگ باشد که ناخن از اطراف بیرون بزند) خطی که زیر تیپ مشاهده میکنید باید دقیقا روی قسمتی باشد که ناخن رشد کرده و بالاترین قسمت ناخن باشد.
مرحله ششم: در این مرحله روی خط ناخن مصنوعی را باید چسب بزنید چسب را خیلی کم نزنید که تیپ به ناخن شما نچسبد و یا کنده شود. همچنین برای چسباندن ناخن باید خیلی دقت کنید که ناخن را به صورتی نگیرید که سر ناخن یا خیلی رو به بالا باشد و یا خیلی رو به پایین باشد. بعد تیپ را که چسب زدیم را روی ناخن میچسبانیم و چند ثانیه صبر میکنیم تا چسب خشک شود دقت کنید که گوشه ها هم خوب چسبیده باشد.
مرحله هفتم : بعد به وسیله کاتر به همان اندازه ای که میخواهیم ناخن ارتفاع داشته باشد ناخن را کوتاه میکنیم.
مرحله هشتم : بعد از آن شروع به سوهان کشی روی سطح و اطراف ناخن میکنیم در حدی که کمی نازک شود و گوشه هایی که تیزی دارد کم شود و بعد از آن یک بار هم سوهان را زیر تیپ بکشید.
مرحله نهم : بعد از این کار دوباره باید اطراف ناخن را چرب کنید چون مرحله ای که میخواهیم انجام دهیم پرایمر هست و ممکن است برخی افراد به آن حساسیت داشته باشند و احساس سوزش داشته باشند برای همین با این کار یه لایه محافظ اطراف ناخن میکشیم.
مرحله دهم : بعد از آن دوباره باید ضد قارچ روی ناخن ها بزنیم بعد از زدن ضد قارچ به هیچ عنوان آن را برای خشک شدن سریع تر فوت نکنید و یا دست روی آن نکشید زیرا این کار باعث میشود که باکتری ها به سطح ناخن بچسبند و عفونت ایجاد شود. چند ثانیه صبر میکنیم که ضد قارچ خشک شود.
مرحله یازدهم : بعد از اینکه ضد قارچ خشک شد پرایمر را به ناخن ها میزنیم (به کل ناخن حتما زده شود) پرایمر باعث می شود تا چسبندگی بین ناخن و ژل ایجاد شود.
مرحله سیزدهم : سپس قلمو را آغشته به لیکوئید می کنیم و به طور عمودی از راست به چپ پودر کاشت را بر میداریم و روی خط تیپ میگذاریم و کمی با قلمو روی مواد میزنیم تا هوا نگیرد و سپس به سمت سر ناخن میکشیم و دوباره به همان صورت پودر را برداشته و این بار از کمی پایین تر شروع به موادگذاری می کنیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم (تا ۱میلی متری کوتیکول ناخن ادامه می دهیم و طوری مواد را روی ناخن میگذاریم که مانند یک ناخن طبیعی منحنی داشته باشد) هنگامی که تمام ناخن را با پودر کاشت پوشاندیم چند دقیقه صبر میکنیم تا مواد خشک شود.
مرحله چهاردهم : سپس با سوهان برقی شروع به صاف کردن سطح مواد روی ناخن و دور ناخن می کنیم.
سپس با بافر روی سطح ناخن میکشیم تا سطحی صاف تر و یکدست تر بدست آید.
مرحله آخر : در این مرحله می توانید دستهای خود را بشویید و لاک مورد علاقه خود بزنید. (مطلب پیشنهادی: مدلهای طراحی و کاشت ناخن)