جستجو
رویداد ایران > خبرها > نگاهی به استایل بازیگران زن در سریال‌های‌ تاریخی

نگاهی به استایل بازیگران زن در سریال‌های‌ تاریخی

نگاهی به استایل بازیگران زن در سریال‌های‌ تاریخی
طراحی لباس سریال‌های تاریخی معمولا زمان و دقت بیشتری را نیاز دارد. از همین رو لباس‌ها در این سریال‌ها نیز معمولا منحصر به فردتر از دیگر از سریال‌ها طراحی می‌شوند. محبوب‌ترین سریال تاریخی از نظر شما کدام بوده است؟

طراحی لباس سریال‌های تاریخی معمولا زمان و دقت بیشتری را نیاز دارد. از همین رو لباس‌ها در این سریال‌ها نیز معمولا منحصر به فردتر از دیگر از سریال‌ها طراحی می‌شوند. محبوب‌ترین سریال تاریخی از نظر شما کدام بوده است؟ در ادامه سعی کرده‌ایم لباس بازیگران زن در سریال‌های تاریخی ایرانی را بررسی کنیم. کاراکتر‌هایی که در ادامه به آن‌ها اشاره کرده‌ایم، محبوب‌ترین کاراکتر‌های زن در سریال‌های تاریخی بوده‌اند. در ادامه با ما همراه باشید.

لیلا حاتمی، کیف انگلیسی

لیلا حاتمی در سریال تاریخی کیف انگلیسی برای اولین بار در قاب تلویزیون جای گرفت و استایل او نیز در این سریال با استقبال بسیاری مواجه شد. داستان این سریال در دهه ۱۳۲۰ ایران رخ می‌دهد و کلاه‌ها، کت و دامن‌های لیلا حاتمی در این سریال کاملا مشابه پوشش زنان در دوره رضاشاه بود.


الهام حمیدی، یوسف پیامبر

الهام حمیدی را بار‌ها در نقش کاراکتر‌های مثبت فیلم‌ها و سریال‌ها دیده‌ایم، اما بازی در نقش همسر یوسف پیامبر، نقطه پرتابی برای او به حساب می‌آمد. لباس‌های رنگ روشن این کاراکتر نشان از معصومیت او دارد و به خوبی توانسته آن حس خوب را به مخاطب منتقل کند.


نسرین مقانلو، مختارنامه

کاراکتر ناریه در سریال مختارنامه، در عین منفی بودن نقاط مثبتی نیز داشت او به عنوان همسر اول مختار و فردی که زبان تند و تیزی دارد، لباس‌های جسورانه‌ای بر تن می‌کند. نوع پوشش و آرایش صورت او متفاوت از همسر دوم مختار است و طرف شیطانی شخصیت او را نشان می‌دهد.


مهتاب کرامتی، مردان آنجلس

مهتاب کرامتی را کمتر در قاب تلویزیون و در فضایی تاریخی دیده‌ایم. بازی در نقش هلن در سریال مردان آنجلس اولین تجربه بازی او به حساب می‌آمد که به خوبی از پس آن برآمد. داستان فیلم درباره اصحاب کهف است و گریم و لباس‌های کرامتی متناسب با لباس‌های محلی روم باستان بوده است.


شقایق فراهانی، کلاه پهلوی

شقایق فراهانی در این فیلم ایفاگر نقش زنی به نام مه‌لقا از طبقه مرفه جامعه است که مورد ظلم همسر خود قرار می‌گیرد. لباس‌های او به عنوان زنی با این ویژگی‌ها در دوران پهلوی به خوبی طراحی شده است. تجملات و رنگ‌ها در لباس‌های این کاراکتر حرف اول را می‌زنند.


ترانه علیدوستی، شهرزاد

سریال شهرزاد از طراحی لباس فوق العاده‌ای برخوردار بود. لباس‌های کاراکتر شهرزاد در زمان پخش بار‌ها توسط مردم الگوبرداری شد. لباسی که در تصویر می‌بینید یکی از زیباترین لباس‌های این کاراکتر در سریال بوده است. کلاه‌های زیبا و گردنبند‌های خاص او امضای شخصی او به حساب می‌آمد.


پریناز ایزدیار، شهرزاد

کاراکتر شیرین به عنوان دختری وابسته که سعی دارد ضعف خود را در لباس و آرایش خود پنهان کند، معمولا لباس‌هایی شیک و جذاب می‌پوشد و نسبت به کاراکتر‌های دیگر سریال بسیار تجملاتی است. از طلا و جواهرات گرفته تا کلاه‌های گرانقیمت، نشان از ثروتمندی او داشتند.


کتایون ریاحی، یوسف پیامبر

بدون شک کاراکتر زلیخا را می‌توانیم یکی از ماندگارترین و محبوبترین کاراکتر‌ها در سریال‌های تاریخی ایرانی بدانیم. گریم و پوشش او به خوبی به پوش زنان مصری نزدیک شده بود و حس اشرافی بودن را نیز به مخاطبان القا می‌نمود. لباس‌های زلیخا معمولا کرم رنگ با نوار‌های کار شده بودند.


پانته آ پناهی‌ها، بانوی عمارت

اولین حضور پانته‌آ پناهی‌‌ها در یک سریال تلویزیونی، نظرات مثبتی را با خود به همراه داشت. این بازیگر در این سریال ایفاگر کاراکتر افسر الملوک است و طراح لباس فیلم به خوبی توانسته لباس‌های متناسب با دوران قاجار طراحی کرده و بر تن بازیگران این سریال کند.


برچسب ها
نسخه اصل مطلب