جستجو
رویداد ایران > خبرها > آشنایی با قرص سیپرالکس و عوارض آن

آشنایی با قرص سیپرالکس و عوارض آن

آشنایی با قرص سیپرالکس و عوارض آن
سیپرالکس از جمله داروهای ضد افسردگی می باشد. برای آشنایی با اطلاعات دارویی قرص سیپرالکس می توانید، با این مطلب از آرگا همراه شوید.
پرالکسمصرف این دارو حتما باید با تجویز پزشک تان باشد، زیرا امکان دارد مقدار و نحوه مصرف قرصها به دلیل دستیابی به نتیجه بهتر تغییر داده شود. حال این دارو را می توانید قبل یا بعد غذا مصرف کنید.
طول درمان سیپرالکس حدوداً یک تا چهار هفته است و در طول درمان باید دارو ها به طور مرتب و به موقع مصرف شوند، بهترین زمان برای مصرف این دارو در شب ها و قبل ا زخواب می باشد، زیرا به دلیل داشتن علائم خواب آلودگی می تواند در طول روز مشکلاتی به وجود آورد.

از قطع خودسرانه داروی سیپرالکس خودداری کنید، زیرا امکان دارد دچار عوارض ترک دارو شوید، برای توقف مصرف دارو حتما با پزشک مشورت کنید.

عوارض مصرف:

با شروع مصرف این قرص ممکن عوارضی همچون خشکی دهان، لرزش بدن، تهوع، خواب آلودگی، سرگیجه، تعریق، تاری دید، افزایش بزاق دهان، کاهش اشتها، آب ریزش بینی، درد شکم، تب، سینوزیت، اسهال، کاهش میل جنسی، کاهش فشار خون در بیمار ایجاد شود.

توصیه های مهم برای مصرف این دارو:


اسامی تجاری داروی اس سیتالوپرام:

اس سیتالوپرام نیز از جمله داروهاتی ضدافسردگی است، که دارای نام های تجاری همچون اس سیتالوپرام ۱۰mg(داروسازی تهران دارو)، اس سیتالوپرام جابر ۱۰mg(جابربن حیان)، اس سیتالوپرام جابر ۲۰mg(جابربن حیان)، اس سیتالوپرام جابر ۵mg(جابربن حیان)، ازیپم ۱۰mg(عبیدی)، لگزوپرام ۱۰mg(تدبیر کالای جم)، اس سیتاور ۱۰mg(اکتوورکو)، سیتاکالم ۱۰mg(کیش مدیفارم)، سیپرالکس، ۱۰mg(دانمارک)، اس ستالوپرام  آوه سینا ۱۰mg(اوه سینا) و اس سیتالوپرام راموز ۱۰mg(پرتغال) می باشد.

هشدار های مهم مصرف دارو

در صورت حساسیت داشتن به سیپرالکس، باید از مصرف آن اجتناب کنید، زیرا ممکن است خطرات و آسیب های جدی به همراه داشته باشد.
در صورت مصرف دارو های MAO در طول دو هفته گذشته، باید از مصرف داروی سیپرالکس خودداری کنید و نیز با پزشکتان مشورت نمایید، زیرا مصرف این دارو ها با هم می تواند عوارض خطرناکی را به دنبال داشته باشد.
مصرف قرص سیپرالکس در بارداری ممنوع می باشد، زیرا در اثر خوردن این دارو توسط مادر امکان انتقال آن به جنین و خطر آسیب جدی برای وی وجود دارد و این دارو از نظر طبقه بندی دارویی در گروه C بارداری قرار گرفته است.
همچنین مادران در دوران شیردهی نیز لازم است از خوردن این قرصها اجتناب کنند، زیرا سیپرالکس از طریق شیر مادر به نوزاد وی منتقل شده و می تواند آسیب جدی به وی وارد کند.

افرادی که سابقه بیماری های کبدی و کلیوی دارند، لازم است حتما از خوردن این دارو ها خودداری کنند، زیرا امکان پاک شدن یا برطرف شدن این دارو از بدن بعد از مصرف به راحتی امکان پذیر نیست.
در صورتی که دارای مشکلاتی همچون تشنج، اختلال دو قطبی، گلوکوم و لخته شدن خون هستید، از مصرف این دارو اجتناب کنید و حتما پزشک خود را در جریان بگذارید.
امکان دارد برخی افراد بعد از مصرف سیپرالکس دچار سندرم سروتونین شوند که دارای علائمی همچون لرزش و تشنج، سفتی ماهیچه و سردرگمی شدید می باشد، بنابراین باید حتما به پزشک مراجعه کنند.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب