جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > جواد عزتی باهوش‌تر از آن است که از کاندید نشدن ناراحت شود

جواد عزتی باهوش‌تر از آن است که از کاندید نشدن ناراحت شود

جواد عزتی باهوش‌تر از آن است که از کاندید نشدن ناراحت شود
ایمان صفا، بازیگر فیلم سینمایی «شنای پروانه»، دلیل حضور نداشتن جواد عزتی در مراسم اختتامیه سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر را قهر او نمی‌داند و معتقد است که این بازیگر بهتر و باهوش‌تر از آن است که بخواهد به‌خاطر کاندید نشدن قهر کند.
محمد، داماد خانواده‌ای شده که فرزند بزرگ آن به همه زور می‌گوید و یک منطقه از او حساب می‌برند. منطقه‌ای در جنوب شهر که در آن کسی اهل لطافت نیست، اما کارکتر محمد که ایمان صفا آن را ایفا می‌کند مانند برادر کوچک همسرش، شخصی آرام و ماخوذ به حیا است و کمی هم لطافت دارد، شخصی که به‌خاطر مصرف مواد روان‌گردان، گاهی چند لحظه در بهت فرو می‌رود و سکوت می‌کند. کسی که با بازی‌اش مخاطب را تا اواسط فیلم محمد کارت در شک و شبهه نگه می‌دارد.
ایمان صفا بازی کاملا متفاوتی را در این نقش به نمایش گذاشته است، درباره این بازی، شخصیت‌پردازی‌ها و داستان فیلم سینمایی «شنای پروانه»، به گفت و گو با ایمان صفا پرداختیم که در ادامه می‌خوانید.
اولین بار کارتان در تلویزیون را از کجا آغاز کردید؟
من اولین بار در یک تله فیلم با نام «فرصت‌های فردا» با کارگردانی منوچهر هادی کار را آغاز کردم.
بعد در چند سریال مانند «عملیات ۱۲۵» و «خداحافظ بچه» ایفای نقش کردید و ناگهان ما شما را در یک فضای کاملا متفاوت در عرصه کودک در برنامه «بچه محل» دیدیم و یک کار کاملا متفاوت را ارائه داده‌اید، چرا ناگهان این تغییر مسیر در کارتان به چشم می‌خورد؟
بازیگری را از تئاتر و با نمایش‌های کودک آغاز کردم، از سال ۷۱ که نُه سالم بود، در نمایش‌های حرفه‌ای کودکان ایفای نقش کردم و در بسیاری از سالن‌های حرفه‌ای تهران اجرا داشتم و با اجرای این تئاترها تقریبا تمام فرهنگسراهای تهران را زیر و رو کردم این روند تا سال ۸۱ ادامه داشت اما بعد از آن، متاسفانه به دلیل مشغله از گروه کودک جدا شدم و دیگر فرصتی برای اجرای تئاتر در حوزه کودک نداشتم.


خیلی دوست داشتم که دوباره یک کار کودک را تجربه کنم و از آنجایی که ارتباط خوبی با بچه‌ها دارم، دلم می‌خواست حتما یک کاری را برای آنها انجام دهم و به این کار بسیار علاقه داشتم.
واقعا به موضوع کودک، پرورش و تربیت آنها در برنامه‌های تلویزیونی پرداخته می‌شود؟ اگر بخواهیم با دهه شصت یا هفتاد مقایسه کنیم، قابل مقایسه است؟
بله و فکر می‌کنم در حال حاضر بیشتر از دهه شصت و هفتاد به موضوع کودکان می‌پردازیم.
جواد عزتی(حجت) و ایمان صفا (محمد) در فیلم سینمایی«شنای پروانه»
کارکتر محمد یک آدم سرکوب شده است و در عین حال داماد یک خانواده‌ای شده است که یک محل روی انگشت او می‌چرخد، وارد همچین خانواده‌ای شدن برای چنین آدمی سخت نیست؟
نه، چون محمد خواهر دوستش را گرفته است.
نکته جالب اینجاست که شخصیت محمد، بسیار ماخوذ به حیا است.
اتفاقا حجت(جواد عزتی)هم اندازه این کارکتر ماخوذ به حیا است، سکانس اول روی این موضوع صحه می‌گذارد. البته که محمد اندازه حجت سر به زیر نیست.
فکر می‌کنید کرونا باعث شد این فیلم آنطور که باید و شاید دیده نشود؟
فیلم خوب حق خودش را می‌گیرد، همانطور که این اتفاق برای«شنای پروانه» افتاد، چه کسی فکرش را می‌کرد که این فیلم در هفده روز، رکورد تماشای آنلاین ۴میلیارد تومان را بشکند؟ آن هم زمانی که فیلم مدتی پیش، قاچاق شد.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب