جستجو
رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > کسب رتبه های برتر دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان در مسابقه ملی سایکو ماسک

کسب رتبه های برتر دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان در مسابقه ملی سایکو ماسک

کسب رتبه های برتر دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان در مسابقه ملی سایکو ماسک
دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان با درخشش در مسابقه ملی سایکوماسک، رتبه های برتر این مسابقات را به دست آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان، در این ‌مسابقه ملی  خانم  سرکار خانم الهام حیدری حیدرآبادی دانشجوی رشته ارتباط تصویری دانشکده فنی و حرفه ای دختران سمنان  موفق به کسب مقام اول در بخش عکاسی ، سرکار خانم فاطمه ارشادی پور دانشجوی رشته ارتباط تصویری دانشکده فنی و حرفه ای دختران سمنان  رتبه دوم بخش پوستر این مسابقات و سرکار خانم سیده الهه موسوی دانشجوی رشته گرافیک دانشکده فنی و حرفه ای دختران سمنان  رتبه سوم بخش طراحی  را کسب کردند.

دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با مشارکت مراکز مشاوره، بهداشت و کانون های دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه سمنان و دانشگاه صنعتی شریف در راستای مدیریت بحران کووید-۱۹ و ضرورت اجرای برنامه هایی با هدف افزایش همبستگی، همدلی، امید و نشاط در جامعه دانشجویی و نیز به مناسبت ” پویش دانشجویی سلامت روان برای همه و پویش من ماسک می زنم “ مسابقه ملی با عنوان سایکو ماسک ویژه دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در سطح کشور برگزار را برگزار کرد.

مسئولیت اجتماعی، خود شفقتی و دگر شفقتی، کرونا و خانواده کرونا، کرونا و اختلالات روانی، کرونا و آموزش مجازی، کرونا و شادکامی، پسا کرونا، سواد سلامت روان، تاب‌آوری از جمله محورهای بخش سلامت روان و خودمراقبتی و دگر مراقبتی، قطع زنجیره انتقال، کرونا، تغذیه و طب سنتی، مدافعان سلامت، کرونا و محیط زیست، کرونا و زندگی دانشجویی، شهروندان و بیماری مسری، شستشو، ضدعفونی؛ ایمنی یا سلامت، کرونا، تحرک فیزیکی و ماندن در خانه محورهای بخش سلامت جسم این مسابقه بود.

شایان ذکر است در مجموع 756 اثر در هفت محور ( کاریکاتور. موشن گرافی،پوستر،پادکست،عکاسی،کلیپ و طراحی)به دبیرخانه این دوره از مسابقات ارسال شد که در نهایت ۱۶ اثر از هر محور به مرحله نهائی داوری راه پیدا کرد و هدف از برگزاری این دوره از مسابقات ترویج تدریجی سواد سلامت روان در پاندمی کووید ۱۹ بود که خوشبخانه با استقبال ومشارکت بی نظیر دانشجویان همراه بود.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب