جستجو
رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > ۳ میلیون دانش‌آموز از تحصیل مجازی محروم شده‌اند / بی‌عدالتی در توزیع امکانات آموزش دیجیتالی

۳ میلیون دانش‌آموز از تحصیل مجازی محروم شده‌اند / بی‌عدالتی در توزیع امکانات آموزش دیجیتالی

۳ میلیون دانش‌آموز از تحصیل مجازی محروم شده‌اند / بی‌عدالتی در توزیع امکانات آموزش دیجیتالی
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: ۳ میلیون دانش‌آموز به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌های اینترنتی و همچنین نداشتن تبلت یا گوشی تلفن همراه هوشمند از تحصیل مجازی و آموزش در شبکه شاد محروم هستند.

سیدجواد حسینی در آخرین جلسه شورای آموزش و پرورش استان که شامگاه یکشنبه در سالن اجتماعات شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: 3 میلیون دانش‌آموز معادل 28 درصد کل دانش‌آموزان کشور به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌های اینترنتی و همچنین نداشتن تبلت یا گوشی تلفن همراه هوشمند از تحصیل مجازی و آموزش در شبکه شاد محروم هستند.

وی دسترسی نداشتن به تبلت و موبایل را از مصادیق بی‌عدالتی در توزیع امکانات آموزش دیجیتالی دانست و اضافه کرد: در حال حاضر در بستر شبکه اجتماعی دانش‌آموزان (شبکه شاد) 12 میلیون و 600 هزار نفر دانش‌آموز به 800 هزار معلم و مدرس وصل شده‌اند و 115 هزار مدرسه در کل کشور از امکانات این شبکه بهره‌مند هستند.

حسینی با اشاره به حمایت گسترده خیران برای توسعه امکانات آموزش مجازی در نظام تحصیلی کشور ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون با کمک خیران و مؤسسات خیریه 200 هزار تبلت و موبایل در راستای تامین امکانات آموزش دیجیتال در اختیار دانش‌آموزان بی‌بضاعت یا کم‌بضاعت قرار گرفته و با اهتمام نظام هم اعتبار خرید 1.5 میلیون تبلت و موبایل برای محصلان مختلف تامین شده است.

وجود 24 نوع مدرسه از مصادیق بی‌عدالتی آموزشی است

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور وجود 24 نوع مدرسه در کشور را از مصادیق دیگر بی‌عدالتی آموزشی دانست و گفت:‌ به جای 24 نوع مدرسه باید یک نوع مدرسه داشته باشیم تا همه دانش‌آموزان اعم از عادی، تیزهوش، نخبه و استثنایی در این مدرسه در کنار هم آموزش ببینند؛ به شرطی که معلمان ما به امکانات و شیوه‌های نوین آموزشی تجهیز شوند تا بتوانند همه دانش‌آموزان را همزمان تحت پوشش تعلیمی و تربیتی خود قرار دهند.

حسینی در ادامه با اشاره به وضعیت استان قزوین در حوزه تامین زیرساخت‌های آموزش مجازی بر بستر شاد افزود: از نظر میزان توزیع تبلت میان دانش‌آموزان محروم قزوین جزو 7 استان برتر کشور محسوب می‌شود که تا امروز 7 هزار و 500 تبلت و گوشی تلفن همراه هوشمند در این استان از مجراهای مختلف در اختیار محصلان قرار گرفته است.

وی با یادآوری اینکه خوشبختانه در کشور هیچ دانش‌آموز استثنایی بدون تبلت وجود ندارد، ادامه داد: خوشبختانه با امضای توافق‌نامه تامین 6 هزار تبلت برای دانش‌آموزان کم‌بضاعت و محروم قزوینی تقریباً مشکل نبود تبلت برای آموزش مجازی و دیجیتال در استان قوزین برطرف خواهد شد که البته نیمی از اعتبارات آن استانی و نیم دیگر به صورت کشوری تخصیص خواهد یافت.

6212 دانش‌آموز قزوینی تبلت ندارند

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این جلسه با بیان اینکه در حال حاضر 6 هزار و 212 دانش‌آموز قزوینی از نعمت داشتن تبلت و آموزش مجازی محروم هستند، گفت: با تامین 6 هزار تبلت در چارچوب توافق‌نامه با وزارت آموزش و پرورش فقط 212 تبلت باقی می‌ماند که آن هم از مجرای کمک خیران و بسیج دانش‌آموزی تامین و توزیع خواهد شد.

حسنعلی اصغری اضافه کرد: خوشبختانه یکی از معلمان خیر خوزستانی اهدای 100 تبلت و گوشی هوشمند به دانش‌آموزان و محصلان قزوینی را تقبل کرده و در این صورت با تامین و اهدای 112 تبلت دیگر که رقم کوچکی است، مشکل نداشتن ابزار هوشمند آموزش مجازی به طور کامل در استان قزوین رفع خواهد شد.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب