جستجو
رویداد ایران > خبرها > کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن
اگر به هر دلیلی ابروی شما دیگر به پرپشتی گذشته نیست و یا از ابتدا ابروی چندان مطلوبی نداشتید، حالا در زمانی زندگی می کنید که راه حل های زیادی در دسترستان است. یکی از این راه حل ها کاشت ابروست.
اما نگران نباشید. اگر به هر دلیلی ابروی شما دیگر به پرپشتی گذشته نیست و یا از ابتدا ابروی چندان مطلوبی نداشتید، حالا در زمانی زندگی می کنید که راه حل های زیادی در دسترستان است. یکی از این راه حل ها کاشت ابروست.

در این مقاله قصد داریم مراحل کاشت ابرو، عوارض و هزینه کاشت ابرو را با هم مرور کنیم.

کاشت ابرو به چه کسانی توصیه می شود؟

پیش از هر چیز ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که کاشت ابرو در حقیقت راه حلی نهایی برای کسانیست که اصلا ابرو ندارند یا بخشی از ابروی آن ها بر اثر جراحت از بین رفته است. فراموش نکنید این روش هم دارای عوارضیست پس به دلیل هوسی گذرا یا میل به تنوع هر روزه سراغ کاشت ابرو نروید.
کاشت ابرو در این مواقع انجام شدنیست:
حال که دریافتیم کاشت ابرو در چه شرایطی ممکن است، خالی از لطف نیست بدانیم کاشت ابرو از جانب پزشک در چه موقعیت هایی توصیه می شود:

کاشت ابرو چگونه است؟

توجه داشته باشید که پیش از جلسه کاشت ابرو حتما شما و متخصص پس از مشورت، بر سر شکل ایده آل به توافق رسیده اید.
شکل کلی کاشت ابرو به این صورت است که تعدادی تار مو از نقطه دیگری از بدن شما(معمولا سر و معمولا پشت گوش) به ابرو منتقل و در آنجا کاشته می شود. اما عملیاتی که توسط پزشک یا متخصص در جلسه کاشت ابرو انجام می شود به همین سادگی هم نیست. یکی از نکات مهم برای انتقال تار مو، ضخامت آن است. همان طور که حتما می دانید ضخامت تار موی سر و ابرو مشابه نیست پس متخصص باید آن دسته از تارهای مو را انتخاب کند که از نظر ضخامت شباهت بیشتری به تار موی ابرو داشته باشد. نکته پر اهمیت دیگر که باعث پیچیده تر شدن و بالاتر رفتن ظرافت عمل کاشت ابرو می شود، جهت رویش تار ابرو و یا اصطلاحا خواب آن است.
بد نیست بدانید در صورتیکه کل روند کاشت ابرو با موفقیت پیش برود و تارهای موی منتقل شده از سر به ابرو با موفقیت کاشته شود، هنوز تفاوتی بین تار موی ابروی اصلی با تار موی کاشته شده وجود دارد.حتما می دانید که رشد موهای سر بسیار بیشتر از موهای ابروست در نتیجه زمانی که در روند کاشت ابرو، تارهای موی منتقل شده سرعت رشد متفاوتی دارد و لازم است پس از کاشت ابرو هر ماه ( در بعضی مواقع هر 2 هفته)، موهای ابرو اصلاح شود.

عوارض کاشت ابرو

همان گونه که در مقدمه مطلب نیز ذکر شد کاشت ابرو هم در کنار مزایایش بی مشکل نیست و نباید فراموش کرد که کاشت ابرو نه یک عمل زیبایی لوکس و اشرافی بلکه درمانیست برای کمک به انسان ها.
عوارض و تاثیرات منفی که ممکن است بعد از کاشت ابرو اتفاق بیفتد از این قرار است:

هزینه کاشت ابرو

تخمین و برآورد هزینه برای کاشت ابرو کار سختیست چرا که به عوامل و متغیر های زیادی بستگی دارد. اساس ناحیه ای که قرار است تحت عمل قرار بگیرد، ضخامت و تراکم ابرو و همچنین تعداد پیوندهای مورد نیاز برای دست یافتن به ظاهری طبیعی پس از عمل، از جمله عوامل موثر روی هزینه کاشت ابروست.

اگر در فکر کاشت ابرو هستید این موضوع را فراموش نکنید که هزینه کاشت ابرو به عوامل مختلف و متعددی شامل پزشک جراح، تعداد گرافت‌های مورد نیاز برای جراحی، تعداد فولیکول‌های موجود در ناحیه اهدا کننده، زمان و کار صرف شده توسط جراح و دیگر کارکنان کلینیک کاشت ابرو بستگی دارد. توجه داشته باشید که در برخی کلینیک‌ها (عموما در شهرستان‌ها) ممکن است کاشت مو به صورت تجربی و با روش‌هایی غیر از روش‌های مدرن جهانی انجام گردد که منجر به مشاهده قیمت هایی، چون حدود ۱ میلیون تومان برای کاشت ابرو هستیم. گذشته از این موضوع هزینه کاشت ابرو با کیفیت خدمات مناسب را می‌توان بین ۲.۵ تا ۵ میلیون تومان برآورد کرد.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب