شرایط کرونایی اصفهان شکننده است/تغییر بیمارستان های مرجع
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توضیحاتی در خصوص تغییر بیمارستانهای مرجع، تعداد بیماران، عدم برگزاری مراسم و فرسودگی کادر درمان ارائه داد.
آرش نجیمی ، با بیان اینکه شش شهر استان اصفهان در وضعیت نارنجی و ۱۸ شهر در وضعیت زرد قرار دارد، اظهار کرد: ابتلاء و بستری روندی کاهشی داشته و تعداد بیماران کمتر شده است و به مرور زمان بیمارستان الزهرا، دیگر بیمار کرونایی پذیرش نمیکند و سایر بیمارستانهای مرجع، بیماران کرونایی را پذیرش خواهند کرد تا بیمارستان الزهرا به وظایف تخصصی و فوق تخصصی خود بپردازد.
وی ادامه داد: تقریباً حدود یک هفته است که روزانه کمتر از ۱۰۰ بیمار بستری مبتلا به کرونا ویروس داریم و از امروز تغییراتی درباره مسائل مربوط به کرونا اجرا خواهد شد.
وی با ابراز امیدواری از ادامه روند کاهشی بیماری، اضافه کرد: اگر در شهر یا منطقهای فرض شود که بیماری کووید ۱۹ تمام شده، قطعاً و مجدداً با افزایش آمار و روند صعودی ابتلاء به کرونا ویروس روبرو خواهیم شد، هر تجمعی به هر دلیلی به روند کاهشی بیماری خدشه وارد میکند و ما را به شرایط حاد و بحرانی باز میگرداند.
وی گفت: شرایط بسیار شکننده و حساس است، اگر دستورالعملهای مقابله با شیوع کرونا رعایت نشود، به سرعت آمار ابتلاء به کرونا ویروس افزایش مییابد.
وی ادامه داد: تقریباً حدود یک هفته است که روزانه کمتر از ۱۰۰ بیمار بستری مبتلا به کرونا ویروس داریم و از امروز تغییراتی درباره مسائل مربوط به کرونا اجرا خواهد شد.
۱۴۰ بیمار بستری در بیمارستان الزهرا
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص تعداد بیماران مبتلا به کرونا، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در بیمارستان الزهرا حدود ۱۴۰ بیمار، در بیمارستان تأمین اجتماعی شریعتی حدود ۵۹ بیمار و در بیمارستان عیسی بن مریم نیز حدود ۲۳ بیمار مبتلا به کرونا ویروس بستری هستند و بیمارستان عیسی بن مریم به عنوان بیمارستان مرجع کرونا باقی خواهد ماند، البته بیمارستان خورشید نیز با نیمی از ظرفیت و یکی از بیمارستانهای تأمین اجتماعی نیز مرجع کرونا خواهند بود.وی با ابراز امیدواری از ادامه روند کاهشی بیماری، اضافه کرد: اگر در شهر یا منطقهای فرض شود که بیماری کووید ۱۹ تمام شده، قطعاً و مجدداً با افزایش آمار و روند صعودی ابتلاء به کرونا ویروس روبرو خواهیم شد، هر تجمعی به هر دلیلی به روند کاهشی بیماری خدشه وارد میکند و ما را به شرایط حاد و بحرانی باز میگرداند.
برگزاری هرگونه تجمع و مراسمی میتواند آمار اوضاع شکننده را صعودی کند
نجیمی با توضیح اینکه رعایت فاصله گذاری اجتماعی و عدم تجمعات به کاهش روند ابتلاء و بستری بیماران کمک کرده است، تصریح کرد: تا زمانی که به وسیله واکسن ایمنی جمعی در جامعه ایجاد نشود، همچنان ویروس کرونا میتواند مثل شرایط اردیبهشت ماه قربانی بگیرد و آمارها افزایشی شود، پس اگر در شهرهایی که تعداد بیماران کم است، تجمعات و مراسم برگزار شود، قطعاً دچار شرایط بحرانی خواهیم شد.وی گفت: شرایط بسیار شکننده و حساس است، اگر دستورالعملهای مقابله با شیوع کرونا رعایت نشود، به سرعت آمار ابتلاء به کرونا ویروس افزایش مییابد.