جستجو
رویداد ایران > استان ها > ارائه هر گونه خدمات درمانی به حیات وحش از سوی کلینیک های دامپزشکی، مستلزم ارائه مجوز نگهداری از محیط زیست می باشد

ارائه هر گونه خدمات درمانی به حیات وحش از سوی کلینیک های دامپزشکی، مستلزم ارائه مجوز نگهداری از محیط زیست می باشد

ارائه هر گونه خدمات درمانی به حیات وحش از سوی کلینیک های دامپزشکی، مستلزم ارائه مجوز نگهداری از محیط زیست می باشد
حیات وحش بعنوان یکی از سرمایه های ملی کشور بوده که حفاظت از آن به جهت ارتباط و وابستگی حیات انسانها به بقای حیات وحش، امری ضروری می باشد. زيرا هر یک از گونه های جانوری که به هر دلیلی از زیستگاه طبیعی خود حذف شوند ، حذف آنها آثار زيست محيطي و مخاطرات زيادي را در پي خواهد داشت. متاسفانه تاثیرات فعالیتهای انسانی براکوسیستم کره ی زمین قابل توجه و روز به روز در حال افزایش است .

فردین حکیمی مدیر کل حفاظت محیط زیست استان البرز با اعلام این خبر اظهار داشت: بر اساس قانون شکار و صید هر گونه خرید و فروش، تاکسیدرمی، عرضه، نگهداری، حمل و صادرات، واردات، صادرات مجدد تمام جانوران وحشی (اعم از بومی و غیر بومی)، زنده و کشته و اجزای آن‌ها و جانوران وحشی مستلزم تحصیل پروانه از سازمان بوده و به استناد قانون شکار و صید و آیین نامه اجرایی آن و ماده ۲۵ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، جرم تلقی گردیده و متخلفین علاوه بر جرایم کیفری، مکلف به جبران خسارت های ناشی از شکار غیرمجاز حیات وحش خواهند بود.

حکیمی با اشاره به اقدامات محیط زیست استان در زمینه درمان، تیمار و بازپروری گونه های به اسارت درامده، آسیب دیده و ... گفت: خوشبختانه با وجود مراکز درمانی، مرکز تیمار و بازپروری حیات وحش و مراکز مجاز نگهداری حیوانات در استان و همچنین همکاری خوب دامپزشکی استان، همواره سعی گردیده میزان تلفات حیات وحش در استان به حداقل برسد و گونه های آسیب دیده پس از طی مراحل درمان و حصول سلامتی در زیستگاه های طبیعی خود رهاسازی و یا در صورت عدم امکان بازگشت به طبیعت، در مراکز نگهداری حیوانات، منتقل گردند.

 حکیمی ضمن تشکر از ارائه خدمات درمانی از سوی کلینیک های دامپزشکی، از متصدیان مربوط خواست : از آنجاییکه هر گونه خرید و فروش، عرضه، نگهداری، حمل و ... تمام جانوران وحشی (اعم از بومی و غیر بومی)، مستلزم اخذ پروانه از محیط زیست بوده و مبارزه با قاچاق گونه های جانوری نیز یکی از  الویت های محیط زیست می باشد لذا تاکید می گردد منبعد از ارائه هر گونه خدمات درمانی و ... به کیس های حیات وحش ارجاعی از سوی اشخاص بدون ارائه مجوز نگهداری صادره از محیط زیست، خودداری نمایند و در صورت امکان موضوع را از طریق شماره تلفن های ( ۳۲۵۰۶۹۴۲ یا ۳۲۲۲۸۳۹۱ )  به اطلاع یکی از ادارات حفاظت محیط زیست استان یا یگان حفاظت محیط زیست برسانند.

گفتنی است سازمان حفاظت محیط زیست به استناد ماده ۱۸ قانون شکار و صید،  از حیث مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم، بر حسب مورد شاکی یا مدعی خصوصی شناخته می‌شود.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب