جستجو
رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > آخرین جزئیات از وجود تمساح در دریاچه چیتگر/ پرواز پهپاد‌های شناسایی بر فراز دریاچه

آخرین جزئیات از وجود تمساح در دریاچه چیتگر/ پرواز پهپاد‌های شناسایی بر فراز دریاچه

آخرین جزئیات از وجود تمساح در دریاچه چیتگر/ پرواز پهپاد‌های شناسایی بر فراز دریاچه
ملکی درباره آخرین اقدامات انجام شده برای جستجوی تمساح در دریاچه چیتگر توضیحاتی داد.
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران در برنامه «یه روز تازه» شبکه پنج سیما در خصوص حضور تمساح یا سوسمار در دریاچه خلیج‌فارس بوستان چیتگر، گفت: تا به این لحظه هیچ‌ یک از مباحث به صورت قطعی تأیید نشده است. اطلاعات و تصاویر موجود فقط در فضای مجازی منتشر شده است و به صورت قطعی شاهد حضور تمساح یا سوسمار نبوده‌ایم.
وی افزود: با توجه به شرایط کرونایی و انجام فعالیت‌های عمرانی در محدوده دریاچه خلیج‌فارس بوستان چیتگر، محدودیت‌هایی اعمال شده بود، اگرچه بعضی‌ها مدعی تعطیلی دریاچه به واسطه حضور تمساح بودند، اما هیچ موضوعی به اثبات نرسیده است.
وی افزود: تا این لحظه نیرو‌های آتش‌نشانی و شهرداری تهران اطراف و سطح آب دریاچه را بررسی کرده‌اند و با وجود مشاهده ردپا‌هایی تأیید نشده است که ردپا‌های مشاهده شده متعلق به تمساح است. این رد پا‌ها بیشتر شبیه به رد پای حیوانات عادی حاضر در دریاچه مثل سگ، روباه و لاک‌پشت بود. کارشناسان محیط‌زیست هم تأیید نکرده‌اند که این ردپا‌ها شبیه رد پای تمساح یا سوسمار است. به گفته کارشناسان محیط‌زیست، تهران زیستگاه این حیوان نیست و امکان زندگی در آب‌های سرد را ندارد.
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران تأکید کرد: سازمان آتش‌نشانی به واسطه دل‌نگرانی مردم چند روزی است که در محیط این دریاچه حضور دارد. روزانه ۳ گروه کامل در حال گشت‌زنی در محیط دریاچه هستند. ۲ گروه هم به صورت سیار بر سطح دریاچه نظارت دارند. به واسطه ملاحظات، نیرویی وارد آب دریاچه نشده است. از پهپاد‌های شناسایی موجود زنده هم برای بررسی دقیق‌تر کمک گرفته‌ایم، اما موردی که دال بر اثبات حضور موجودی شبیه تمساح یا سوسمار باشد، مشاهده نشده است.
ملکی در پایان گفت: کارشناسان دریاچه تأیید کرده‌اند که حیواناتی مثل ماهی سر سوسماری، اردک‌ماهی و لاک‌پشت بزرگ وجود دارد و جای نگرانی نیست. با توجه به اثبات نشدن حضور حیوان ذکر شده، عده‌ای صحبت از متراژ این حیوان می‌کنند که ادعای صحیحی نیست. فراموش نکنیم که آتش‌نشان‌ها تخصص در این حوزه ندارند و تأیید نهایی را باید کارشناسان محیط‌زیست اعلام کنند.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب