فارس| منطقه ویژه اقتصادی شیراز از ظرفیتهای برجسته استان است
اسماعیل تبادار پس از افتتاح چهار طرح تولیدی در منطقه ویژه اقتصادی شیراز در نشستی با مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی به بررسی مسائل و مشکلات آنان پرداخت. نماینده عالی دولت در استان فارس در این نشست، منطقه ویژه اقتصادی شیراز را یکی از ظرفیتهای برجسته استان فارس و شهر شیراز دانست و افزود: با توجه به این ظرفیت، منطقه ویژه اقتصادی فاصله زیادی تا رسیدن به هدف و مقصد پیش رو دارد. مهندس تبادار ادامه داد: در شرایط کنونی باید واقعیتهای موجود را در نظر بگیریم تا بتوانیم راهکارهای مناسب با زمان حاضر را برای حل مشکلات ارائه دهیم. استاندار فارس با بیان اینکه بسیاری از تصمیمگیریهایی که در رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی مؤثر است در سطح ملی انجام میشود، از مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز و سایر مسئولان مربوطه خواست کارگروهی بهمنظور بررسی و تفکیک مشکلات صنعتگران و واحدهای تولیدی تشکیل و راهکارهای موردنیاز برای رفع این مشکلات را ارائه دهند.
تبادار بیان کرد: راهکارهای ارائهشده از سوی این کارگروه در استان و در موارد موردنیاز در سطح کشوری پیگیری میشود.
او متمرکز بودن بسیاری از تصمیمگیریها در سطح کلان را یکی از دلایل کندی در رفع مشکلات دانست و گفت: بدون تردید تفویض اختیار به نماینده عالی دولت در استانها روند حل مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان را تسریع کرده و زمینه بهبود اشتغال و بهتبع آن رونق اقتصادی را مهیا میکند.
استاندار فارس تأکید کرد: آرامش صنعتگران نشانه بهبود وضعیت تولید، اشتغال و رونق اقتصادی در جامعه است. مهندس تبادار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تنگناهای موجود اقتصادی در جامعه، افزود: در زمان تنگنا و بحران پس از مدیریت مناسب، همکاری و همراهی مردم در عبور از تنگنا بسیار مؤثر است.
. نماینده عالی دولت در استان فارس همچنین در حاشیه این نشست در جمع خبرنگاران به افتتاح چهار طرح تولیدی در منطقه ویژه اقتصادی شیراز اشاره کرد و گفت: این طرحها در حوزههای مختلف دارویی، دوچرخهسازی، چمن مصنوعی و انرژی خورشیدی به بهرهبرداری رسیده و 230 فرصت شغلی ایجاد کرده است. تبادار منطقه ویژه اقتصادی شیراز را ظرفیتی بسیار بزرگ در عرصههای مختلف صنعتی، تولیدی و تجاری دانست و افزود: این منطقه میتواند نقش پررنگی در اقتصاد استان و شهرستان شیراز داشته باشد. او همچنین در پاسخ به سؤالی درباره میزان پرداخت تسهیلات رفع موانع تولید، اظهار کرد: تاکنون بالغبر هزار و 200 میلیارد تومان اعتبار از سوی بانکها به واحدها و مجموعههای تولیدی مختلف در سراسر استان اختصاصیافته اما با توجه به تنگناهای تأمین ارز و مواد اولیه و... باید راهکارهای جدیتری در نظر گرفته شود.