جستجو
رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > مینو محرز: ابتلا به کرونا خانوادگی شده است

مینو محرز: ابتلا به کرونا خانوادگی شده است

مینو محرز: ابتلا به کرونا خانوادگی شده است
دکتر مینو محرز فوق تخصص بیماری‌های عفونی و عضو ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار کرد: میزان شیوع و ابتلا به کرونا در بدترین وضعیت ممکن از زمان بروز این بیماری در کشور است. در بیمارستان‌ها اصلا جای خالی وجود ندارد، بیماران در صف بستری هستند و بیماران با حال بد و بیماری شدید و سن بالا بسیار زیاد شده‌اند.
 وی گفت: پدیده جدیدی که اخیرا به وضوح دیده می‌شود، ابتلای خانوادگی به کروناست و مکرر مشاهده می‌کنیم که همه اعضای یک خانواده با هم به این بیماری مبتلا شده اند و این نشان می‌دهد که مراودات و ارتباطات خانوادگی بیشتر شده و البته بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها و مسافرت‌ها هم در این زمینه تاثیرگذار بوده است.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: علت اصلی بروز موج جدید کرونا در کشور، برگزاری تجمعات مختلف و بازگشایی هاست، هر جایی که تجمعی برگزار شود و مردم اصول بهداشتی و فاصله گذاری را رعایت نکنند، شاهد شعله ور شدن همه گیری کرونا خواهیم بود و اکنون شاهد این وضعیت در همه کشور هستیم.
وی تاکید کرد: وضعیت اپیدمی کرونا در ایران از همیشه بدتر است، شدت بیماری افزایش نیافته، اما به علت جهش ویروس کرونا شدت سرایت این بیماری بسیار بیشتر شده، البته تعداد بیماران مسن که بیماری زمینه‌ای دارند هم بیشتر شده است که علت آن می‌تواند افزایش مراودات خانوادگی و بازگشایی مدارس باشد و به طور مسلم افزایش بیماران مسن عامل مهم افزایش مرگ و میر کرونا در کشور است.
محرز گفت: برای جلوگیری از وخیم‌تر شدن اوضاع باید هرچه سریع‌تر مدارس و دانشگاه‌ها و بسیاری از اماکن عمومی برای مدتی تعطیل شوند. در غیر این صورت شاهد بدتر شدن اوضاع و افزایش مرگ و میر کرونا در کشور خواهیم بود.
عضو کمیته مشورتی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: هنوز هم می‌بیینم که در خیابان‌ها عده‌ای ماسک نمی‌زنند و این اقدام خود را نوعی قدرت‌نمایی می‌دانند.
زنجبیل و گلاب در بهبود کرونا تاثیر ندارد
محرز در ادامه صحبتش درباره ادعای مدعیان طب سنتی مبنی بر تاثیرگذاری گلاب و زنجبیل و سیر در پیشگیری از کرونا گفت: هیچکدام از این ادعا‌ها سند و استدلال علمی ندارد، هیچ جای دنیا به اندازه چین مردم در غذایشان زنجبیل استفاده نمی‌کنند، در حالی که کرونا از چین شروع شد، در مورد سایر مواد نیز هر کس ادعایی دارد باید با روش و متدلوژی علمی ادعای خود را ثابت کند، هیچ کدام از این مواد جای واکسن کرونا را نمی‌گیرد.
فوق تخصص بیماری‌های عفونی افزود: چند وقت پیش بیماری را به بیمارستان آوردند که برای پیشگیری از کرونا وایتکس را با آب لیمو مخلوط کرده و خورده بود. بعد هم عنبرنسارا دود کرده بود. این بیمار با وضعیت بسیار وخیمی به بیمارستان آورده شد. همه ریه او دچار آسیب شدید شده بود.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب