جستجو
رویداد ایران > خبرها > خواص انار | 13 خاصیت جادویی انار برای سلامتی

خواص انار | 13 خاصیت جادویی انار برای سلامتی

خواص انار | 13 خاصیت جادویی انار برای سلامتی
انار سرشار از فیبر است که می تواند چربی و کلسترول اضافی را به بدن متصل کرده و دفع آن را تسهیل کند و بنابراین می تواند در مقابل از چاقی جلوگیری کند.
انار از جمله میوه های سالم و بهشتی است. آنها حاوی طیف وسیعی از ترکیبات گیاهی مفید هستند که از نظر مواد غذایی بی نظیر هستند.
 
مطالعات نشان داده است که آنها ممکن است مزایای زیادی برای بدن شما داشته باشند، و خطر ابتلا به بیماری های مختلف را کاهش می دهد.
 
انار ترش طبع  سرد و خشک دارد و انار شیرین تا حدودی معتدل می باشد.
 
در اینجا با فایده انار برای سلامتی مبتنی بر شواهد آورده شده است.
 

انارها سرشار از مواد مغذی هستند

انارها دارای مشخصات مغذی چشمگیری هستند - یک فنجان آریل (174 گرم) حاوی :
 
فیبر: 7 گرم
پروتئین: 3 گرم
ویتامین C: 30٪ از RDI
ویتامین K: 36٪ از RDI
فولات: 16٪ از RDI
پتاسیم: 12٪ از RDI
با مصرف یک فنجان دانه های انار شیرین 24 گرم قند و 144 کالری بدست می آورید.
 
با این وجود، انارها واقعاً از نظر ترکیبات گیاهی قدرتمند هستند که برخی از آنها دارای خواص دارویی قوی هستند.
 
انار میوه ای است که حاوی صدها دانه است که در کنار هم قرار گرفته اند. آنها غنی از فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی فعال زیستی هستند، اما همچنین حاوی مقداری قند هستند.
 

انارها حاوی دو ترکیب گیاهی با خواص دارویی قوی هستند

انار حاوی دو ماده منحصر به فرد است که بیشتر فواید سلامتی انار را بر عهده دارد.
 
پونیکالاژین ها
پونیکالاژین ها آنتی اکسیدان هایی بسیار قوی هستند که در آب انار و پوست آن یافت می شود. عصاره و پودر انار به دلیل داشتن آنتی اکسیدان و پونیکالاژین زیاد معمولاً از پوست آن تهیه می شود.
 
اسید پونیک
اسید پونیسیک، که در روغن دانه انار یافت می شود، اسید چرب اصلی موجود در دانه های انار است. این نوعی اسید لینولئیک کونژوگه با اثرات بیولوژیکی قوی است.
 

از خواص آب انار ترش می توان به کاهش فشار خون اشاره کرد
 

انار ممکن است فشار خون را کاهش دهد

فشار خون بالا یکی از عوامل اصلی حملات قلبی و مغزی است. در یک مطالعه، افراد مبتلا به فشار خون بالا پس از مصرف 5 اونس (150 میلی لیتر) آب انار به مدت دو هفته در روز، فشار خون آن ها کاهش قابل توجهی داشتند.
 
مطالعات دیگر اثرات مشابهی را نشان داده اند، به ویژه برای فشار خون سیستولیک، که بیشترین میزان فشار خون است.
 

انار می تواند به مبارزه با آرتروز و دردهای مفصلی کمک کند

آرتروز یک مشکل شایع در کشورهای غربی است. انواع مختلفی آرتروز وجود دارد، اما بیشتر آنها شامل نوعی التهاب در مفاصل است.

 
با توجه به اینکه ترکیبات گیاهی انار اثرات ضد التهابی دارند، منطقی است که می توانند به درمان آرتروز کمک کنند. عصاره ی انار باعث تسکین دردهای مفاصل می شود.
 

انار برای سلامت پوست

انارها دارای ویتامین C هستند که آنتی اکسیدانی عالی برای سلامت پوست است. روند پیری و چین و چروک را به تأخیر می اندازد. گفته شده است که اگر پودر پوست انار را با آب لیمو و مقدار کمی عسل مخلوط کرده و روی صورت بمالیم، گاهی اوقات می تواند سیاهی دور چشم را برطرف کرده و رنگدانه ها را درمان کند.
 
مطالعات نشان داده است که الاژیتانین در غلظت 500-10000 میلی گرم باعث مهار تولید رادیکال های آزاد شده و از آن در برابر قطعه قطعه شدن DNA ،سوختگی پوست و رنگ آمیزی محافظت می کند.
 

آب انار ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد

در حال حاضر بیماری قلبی شایع ترین علت مرگ زودرس در جهان است. این یک بیماری پیچیده است که توسط عوامل مختلفی هدایت می شود.
 
پونیک اسید، اسید چرب اصلی در انار، ممکن است به محافظت در برابر مراحل مختلف بیماری قلبی کمک کند. دانه های انار به طور چشمگیری تری گلیسیرید و کلسترول خون را کاهش می دهند.
آب انار فشار خون بالا را کاهش می دهد که یکی از عوامل بیماری های قلبی است.
 

درمان قند خون از فواید انار ترش می باشد
 

خواص انار در بارداری:

همانطور که بارها مطالعه کرده ایم که انار سرشار از آنتی اکسیدان است بنابراین از جفت در برابر گونه های واکنش دهنده به اکسیژن محافظت می کند. آنها همچنین حاوی مقدار کمی فولات هستند که به مبارزه با نقایص مادرزادی کمک می کند.
 
این می تواند در تصفیه خون کمک کند و می تواند تولید شیر را افزایش دهد. اسید ادرار با مصرف آب انار کاهش می یابد و با جلوگیری از ورود باکتری های مضر به دستگاه ادراری، سلامت مثانه ادرار را بهبود می بخشد. این از التهاب جلوگیری کرده و ایمنی بدن را افزایش می دهد.
 

خواص انار ترش:

از خاصیت انار ترش می توان به درمان مواردی نظیر سکسکه - قند خون - تب صفراوی و غیره اشاره کرد.
 

خواص انار شیرین:

از انار شیرین نیز می توان در مواردی مانند : سرماخوردگی - تقویت نیروی جنسی - گرفتگی صدا - تقویت روده ها - تقویت معده - تقویت ریه - حساسیت - وجود خون در ادرار - مسمومیت - استسقاء - درد گوش - التهاب معده - اسکوربیت - آب ریزش چشم - خون ریزی رحم - خارش پوست - تقویت لثه - تصفیه خون - کم خونی - اسهال خونی استفراغ و کم اشتهایی استفاده نمود.
 

مضرات انار:

خوردن انار برای مبتلایان به زخم معده و روده مناسب نیست و برای افراد سرد مزاج زیان بخش می باشد و همچنین موجب کاهش جاذبه کبد می شود. افراط در خوردن انار باعث یبوست - ناراحتی معده و زبر شدن گلو می شود در ضمن افرادی که مبتلا به ناراحتی ریوی می باشند در مصرف انار احتیاط کنند.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب