جستجو
رویداد ایران > خبرها > هاشور زدن ابرو چیست؟

هاشور زدن ابرو چیست؟

هاشور زدن ابرو چیست؟
هاشور ابرو یکی از روش های جدید و طبیعی است که این روزها دارای طرفداران خاص خود بوده و به شیوه های مختلفی انجام می شود. با هاشور ابرو، ابروها به گونه نیمه دایم به رنگ دلخواه شکل می گیرند و ديگر احتیاج نیست که برای رسیدن به مدل ابرو دلخواهتان هرروز بخواهید به آنها مداد یا سایه بکشید.

هاشور زدن ابرو چیست؟

هاشور ابرو یک شیوه تاتو نیمه دایم است که ابروها را به صورت کاملاً طبیعی قوس می دهد.
 
مدل هاشور ابرو
 

چند نکته ای که باید در موقع هاشور ابرو رعایت کنید:

۱.قسمتی را که میخواهید تاتو کنید ۱ الی ۲ هفته از اشعه uv آفتاب سوختگی در امان باشد.
 
۲. چند روز پیش از تاتو از خوردن بعضی مسکن ها و آنتی بیوتیک ها که امکان دارد خون شما را رقیق کند جلوگیری کنید.
 
۳.در زمان قاعدگی از زدن تاتو پرهیز کنید.
 
۴.بعد از تاتو از پماد استریل چشمی ویتامین A استفاده کنید، برای این که بقیه پمادها دارای مواد نفتی هستند.
 

هاشور ابرو به اشخاص زیر توصیه نمی شود!

گاهی افراد دچار مشکلات موقت هستند که لازم است تا پایان و یا بهبودی آن ها از هاشور ابرو صرف نظر کنند. این گروه از اشخاص عبارتند از:
 
- خانم های شیرده. چرا‌که در این دوران به علت تغییرات هورمونی، پوست در مقابل رنگ پذیری مقاومت عجیبی از خود نشان می دهد!
 
- خانم هایی که دوران عادت ماهانه خویش را سپری می کنند. در این دوران هم درست مانند مورد قبل بدن از نظر هورمونی تغيير نموده و به سختی رنگ می پذیرد یا اصلاً رنگ نمی گیرد.
 
- افرادی که مدت زيادي نیست که لیفت و یا بوتاکس انجام داده اند.
 
- کسانی که به عفونت باکتریایی مبتلا هستند و یا در پوست خود دچار التهاب و آفتاب سوختگی می باشند.
 

عوارض هاشور زدن ابرو
 

عوارض هاشور زدن ابرو

متخصصان پوست ضمن این که به عارضه های ناشی از هاشور و تاتو ابرو اشاره می کنند از متقاضیان انجام این اعمال تقاضا دارند که در مکان های مطمئنی ابروهای خود را هاشور و یا تاتو بزنند. در ادامه این مطلب عوارض و مضرات ناشی از هاشور زدن ابرو ها را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.
 
1.هاشور زدن ابروها چنانچه در مکان غیر بهداشتی انجام شود احتمال بروز عفونت هایی روی سطح پوست وجود دارد.
 
2. برای هاشور ابرو ها باید از سوزن های یک بار مصرف استفاده شود همینطور بهتر است اشخاص سوزن های مخصوص هاشور ابرو را بهمراه خویش به سالن های زیبایی ببرند تا احتمال انتقال بیماری های واگیرداری که از طريق سوزن های غیر بهداشتی وارد بدن می شود جلوگیری شود.
 
3. از جمله عارضه های هاشور زدن ابرو میتوان به امکان انتقال بیماری هایی مانند ایدز و هپاتیت A, B, C از طريق سوزن اشاره کرد.
 
4. هاشور ابرو سبب بروز زخم و خونریزی می شود بنابراین سوزنی که برای انجام این کار استفاده می شود بایستی تمیز و استریل باشد تا درصد احتمال مبتلا شدن به بیماری های عفونی کم تر شود.
 
5. پس از هاشور زدن به ابرو ها امکان بروز عفونت و قرمزی آنی وجود دارد همینطور احتمال مبتلا شدن شخص به حساسیت تاخیری هم وجود دارد و امکان دارد شخص چند سال پس از انجام هاشور به آن آلرژی پیدا کند.
 
6. وقتی که ابروهایتان را هاشور می زنید ماده خارجی وارد پوست شما می شود که در این موقع بدن گلبول های سفید را سراغ آن ماده خارجی می فرستند تا از بدن شما محافظت شود گلبول های سفید هم با بلعیدن رنگ از پوست صورت مراقبت می کنند. بنابراین افرادی که سابقه نقص ایمنی در بدن دارند هاشور ابروها برای آنها خطرناک است و بهتر است از هاشور زدن ابرو های خود چشم پوشی کنند.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب