جستجو
رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > مهمترین موانع بازآفرینی بافت فرسوده شهری مشهد کدام است؟

مهمترین موانع بازآفرینی بافت فرسوده شهری مشهد کدام است؟

مهمترین موانع بازآفرینی بافت فرسوده شهری مشهد کدام است؟
بخشی از بافت شهری مشهدمقدس را بافت فرسوده این شهر تشکیل می‌دهد که نیاز مبرمی نسبت به بازآفرینی شهری دارد.
مجتبی شاکری روش اظهار داشت: 5 هزار هکتار از مساحت شهر مشهد یعنی حدود 13 درصد از آن که حدود یک سوم جمعیت شهر در این محدوده‌ها سکونت دارند، تحت پوشش بازآفرینی شهری است.
وی افزود: این محدوده‌ها بسیار متراکم و ریزدانه است و از کمبود خدمات نیز رنج می‌برند، 46 درصد مساحت و 67 درصد جمعیت ساکن در این محدوده 5 هزار هکتاری تحت پوشش بازآفرینی، یعنی همان ارائه مشوق‌ها برای نوسازی و بازسازی بافت فرسوده قرار خواهند گرفت.
شاکری روش گفت: عمده تمرکز دفاتر تسهیل‌گری یعنی 18 دفتر از 23 دفتر، بر روی مناطق حاشیه شهر و پیرامونی است، اعتبار بازآفرینی، نوسازی و بازسازی در طرح‌هایی مانند آبکوه، عامل و شهدا 280 میلیارد تومان و این اعتبار در محدوده حاشیه شهر 120 میلیارد تومان است.
وی افزود: بخشی از اعتبارات ما نیز مانند صدور پروانه، وام 50 میلیون تومانی قرض الحسنه، ودیعه مسکن و بخشش جرائم ملک، به صورت مشوق بوده و در قالب مشارکت شهروندان تحقق می‌یابد که شورای شهر برای این بخش، محدودیت و سقفی قائل نشده است.
مدیر عامل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: کلیه مشوق‌های ما مازاد بر مشوق‌های اعطایی دولت برای نوسازی املاک در بافت‌های فرسوده به متقاضیان پرداخت می‌شود.
شاکری روش اضافه کرد: بر اساس قانون، هدف گذاری ما پیشرفت سالیانه 10 درصدی در حوزه نوسازی بافت‌های فرسوده است که تحقق این مهم در گرو مشارکت مردم و سایر نهادها است.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب