جستجو
رویداد ایران > استان ها > البرز > همایش وفاق ملی و سرمایه گذاری برای تولید در شهرستان چهارباغ در حال برگزاری است

همایش وفاق ملی و سرمایه گذاری برای تولید در شهرستان چهارباغ در حال برگزاری است

این همایش باحضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز، مدیر کل تعاون ،کار ورفاه اجتماعی استان، البرزی فرماندار چهارباغ ،حجت الاسلام والمسلمین دربانی امام جمعه شهرستان چهارباغ ،مسئولین اقتصادی استانداری ،مدیران اتاق بازرگانی استان و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی، فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران شهرستان و استان روز۳مهر در محل فرمانداری چهارباغ برگزار شد.

پایگاه خبری رویداد ایران : این همایش با هدف آشنایی نهادها و دستگاه های اجرایی استان و شهرستان و همچنین سرمایه گذاران بخش خصوصی با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی و سرمایه گذاری این شهرستان و بر اساس تأکید مقام معظم رهبری بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» و طرح «وفاق ملی» از سوی رئیس‌جمهور شکل گرفت. برگزار شده است.

علاوه بر بخش خصوصی، دستگاه‌های دولتی مؤثر در حوزه سرمایه‌گذاری، شبکه بانکی، اتاق بازرگانی البرز، مؤسسه کار و تأمین، حوزه سرمایه‌گذاری استانداری و فرمانداری چهارباغ، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و دیگر نهادهای مرتبط در این رویداد حضور دارند.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب