جستجو
رویداد ایران > استان ها > گلستان > برگزاری جشن روز دانش آموز در کانون فرهنگی مسجدجامع گلشن

برگزاری جشن روز دانش آموز در کانون فرهنگی مسجدجامع گلشن

به مناسبت روز دانش آموز تعدادی از هنرجویان عزیز دانش آموز رو به کتابخانه ی مسجد گلشن دعوت شدند و گرامیداشت ۱۳ آبان روز دانش آموز را جشن گرفتند. مراسم روز دانش آموز یکی از مهم ترین برنامه های فرهنگی-آموزشی مدارس و کانون های فرهنگی است که با هدف احیای ارزش های انقلاب اسلامی، اتحاد و همبستگی، مقابله با استکبار جهانی و تکریم مقام دانش آموز هر ساله برگزار می شود.

در کانون فرهنگی مسجدجامع گلشن روز 13 آبان مراسمی شاد برای دانش آموزان برگزار شد، این جشن علاوه بر خلق لحظاتی شاد و ماندگار، مناسبت روز 13آبان و فلسفه آن را برای کودکان گل‌مان به‌خوبی روشن کرد.

برگزاری کرسی تلاوت قرآن کریم .بین دانش آموزان در ایام دهه ی فاطمیه. برگزاری مسابقه ی سرعت عمل بین دانش آموزان عزیز با برنامه های اجرای دانش آموزان با موضوع<علت نامگذاری روز دانش اموز.گرامی داشت روز دانش آموز(دختران گلمون).گرامی داشت ۱۳ آبان روز دانش آموز(پسران گلمون)اهدای جوایز به مناسبت روز دانش اموز به تمامی دانش آموزان حاضر در مراسم

 

در این روز به بچه‌ها خیلی خوش گذشت و خاطرات خوبی برای آن‌ها در کنار دوستان‌شان رقم زد. بی شک این مراسمات ارزش‌ مقام دانش‌آموزی را اول برای خود این عزیزان و سپس برای همه جامعه روشن می سازد. مسئولان مدرسه به پاس قدردانی از زحمات دانش‌آموزان، هدایایی برای آن‌ها تهیه کرده‌ بودند که تقدیم‌شان شد.

 

روز دانش آموز، فرصتی برای تجدید عهد با قلم، کتاب و دین و دانش است. دانش آموزی که قدر گوهر خویش رابشناسد و ارزش زندگی و زمان را بداند، مجاهدی است که در سنگر دانش به ستیز با جهل، تاریکی و بی مسؤولیتی می پردازد. دانش آموز متعهد و ایمان مدار ایرانی باید در کنار درس و علم، برای ادب و کمال، سهمی بزرگ قایل شود. سعادت و آینده ی درخشان دانش آموز تنها در گرو درس خوب و نمره های عالی نیست، بلکه دانش آموز باید به چیزهای دیگری نیز بیاندیشد مانند: معنویت، انسان دوستی و خداجویی.


اهدای جوایز به مناسبت روز دانش اموز به تمامی دانش آموزان حاضر در مراسم

 


برچسب ها
نسخه اصل مطلب