جستجو
رویداد ایران > استان ها > گلستان >  المپیاد ورزشی محلات گرگان؛ سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است

رئیس شورای اسلامی شهر گرگان

 المپیاد ورزشی محلات گرگان؛ سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است

رئیس شورای اسلامی شهر گرگان گفت: گسترش و انسجام ورزش در محلات، سرمایه‌گذاری مؤثر برای سلامت نسل‌های آینده و عاملی مهم در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

صفرعلی پایین‌محلی، رئیس شورای اسلامی شهر گرگان با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، توسعه و تقویت فعالیت‌های ورزشی در سطح محلات است، اظهار کرد: امسال برای نخستین‌بار «المپیاد ورزشی محلات» در شهر گرگان برگزار شد که در ۱۲ رشته ورزشی بین دختران و پسران برگزار و با استقبال پرشور نوجوانان همراه بود.

وی افزود: هر هزینه‌ای که در حوزه ورزش انجام می‌شود، در واقع نوعی سرمایه‌گذاری برای آینده جامعه است، چراکه عقل سالم در بدن سالم است و با توسعه ورزش، نشاط و امید در میان جوانان تقویت می‌شود.

پایین‌محلی در پایان با قدردانی از تلاش‌های تمامی همکاران در سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری گرگان و همچنین مربیان و سرمربیان فعال در محلات گفت: برگزاری این رویداد ورزشی نشان داد ظرفیت بالایی در محلات گرگان برای گسترش ورزش همگانی وجود دارد که باید مورد حمایت و استمرار قرار گیرد.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب