استاندار گلستان در مراسم روز دامپزشک
گلستان در صنعت دامپزشکی کشور پیشتاز است
استاندار گلستان در مراسم روز دامپزشک با اشاره به نقش کلیدی استان در تأمین امنیت غذایی کشور، گلستان را یکی از استانهای پیشرو در صنعت دامپزشکی معرفی کرد.
علیاصغر طهماسبی گفت: در حوزههای دام، طیور، آبزیپروری و تولیدات دارویی، گلستان سهم مؤثری در کاهش تلفات و ارتقای سلامت دارد.
وی با اشاره به کاهش چشمگیر مرگومیر طیور در استان، خواستار توسعه زیرساختهای واکسنسازی با مشارکت بخش خصوصی شد و افزود: گلستان باید به گونهای تجهیز شود که نیازی به واردات امکانات دامپزشکی از خارج استان نباشد.
استاندار همچنین بر بهرهگیری از فناوریهای نوین و ظرفیت شرکتهای دانشبنیان تأکید کرد و نقش دامپزشکی را در حفظ محیط زیست و منابع طبیعی حیاتی دانست.
وی عملکرد دامپزشکی استان در دولت چهاردهم را موفق ارزیابی کرد و خواستار تشکیل صندوق تعاملی برای توسعه بیشتر این صنعت شد.