جستجو
رویداد ایران > خبرها > اختلال پانیک یا حمله هراس چیست؟علائم و علل آن

اختلال پانیک یا حمله هراس چیست؟علائم و علل آن

اختلال پانیک یا حمله هراس چیست؟علائم و علل آن
اختلال پانیک یا حمله هراس یک مشکل عمده در سلامتی و یکی از مهم ترين اختلال های شایع در دنیاست. این اختلال یکی از اختلالات اضطرابی است که در آن شخص بطور غیرمنتظره دچار ترس و تپش قلب شدید، بدون وجود سابقه ای از بیماري های قلبی ميشود .
اختلال پانیک یا حمله هراس یک مشکل عمده در سلامتی و یکی از مهم ترين اختلال های شایع در دنیاست.
 
این اختلال یکی از اختلالات اضطرابی است که در آن شخص بطور غیرمنتظره دچار ترس و تپش قلب شدید، بدون وجود سابقه ای از بیماري های قلبی ميشود .
 
در زمان تجربه حمله پانیک یا اختلال هراس، که معمولاً این حمله در طول ۱۰ دقیقه به اوج خود میرسد ، شخص فکر می کند نکند دیوانه بشود یا سکته کند و بمیرد، همچنين این اختلال سبب دستپاچگی و ترس شدید بیمار ميشود و معمولاً سبب ميشود که بیمار انواع بررسی های تخصصی و انواع آزمایشات پزشکي را انجام دهد و در پایان مشاهده ميشود شخص هیچگونه بیماري قلبی یا مشکل جسمانی خاصی ندارد.
 
درمان حمله هراس
 

دلایل ديگر:
بسياري از علایم رایج حمله پانیک میتواند در برخی از شرایط بدن ديگر رخ دهد. برخی از داروها یا محرک ها- مثل رژیم های غذایی و الکل- همچنين میتواند سبب علایم حملات پانیک شود.
 
روش درمان حملات پانیک از طريق نشانه های بیماري
 
بیماري پانیک و وحشت زندگی
درمان پانیک باید با استفاده از درمان دارویی و درمان شناختی انجام گیرد . در درمانی دارویی با استفاده بعضی داروهای آرامبخش از بروز حمله جلوگيري ميکنند . ولی در درمان روانشناسی  شخص تا حد زيادي از ترس هایش آگاهی پیدا نموده و با آنها روبرو ميشود . این نوع درمان که مبتنی بر اگاهی شناخته ميشود ، در علاج انواع فوبیا و ديگر اختلال های اضطرابی کاربرد زيادي دارد.
 
در درمان مبتنی بر اگاهی با قرار دادن عامدانه شخص در موقعیتهای ترسناک ، عوامل ترس آور را ضعيف تر ميکنند . در پایان شخص درمی یابد كه بسياري از تصورات و ترسهایی كه داشته بی مورد بوده و یا تا آن حد وحشتناک نبوده اند. ديگر شیوه های درمان عبارتند از:
 
* درمان به شیوه افشا
*  درمان دارویی

*  شبيه سازي پانیک و واكنش به ترس
*  درمان طبق درمان جمعی اشخاص مبتلا به پانیک
*  كنترل رژیم درمانی و كاهش مواد محرک مانند كافئین
* كاهش استفاده دخانیات و مخدرها
*  تمرین های ریلكسیشن
*  افزایش ارتباط با خانواده
*  افزایش ميزان فعالیت بدنی به بیش از 3 بار در روز به مدت حداقل 10 دقیقه
*  خواب كافی و آرام
برچسب ها
نسخه اصل مطلب