جستجو
رویداد ایران > استان ها > فارس > توقیف 960 خودروی شوتی در داراب

رئیس پلیس داراب اعلام کرد:

توقیف 960 خودروی شوتی در داراب

فرمانده انتظامی داراب با اشاره به عزم جدی پلیس برای مقابله با قاچاق، از توقیف 960 دستگاه خودرو شوتی و حامل بار فاقد مجوز از ابتدای سال جاری تاکنون در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ "سیدرحمان هاشمی" با یادآوری اینکه خودروهای شوتی امنیت و سلامت اقتصادی و ترافیکی کشور را دچار مخاطره کرده‌اند، گفت: قاچاقچیان علاوه بر اینکه با اقدام مجرمانه خود در انتقال بار قاچاق، مشکلات متعددی را در حوزه اقتصادی ایجاد می‌کنند ، با عدم رعایت قوانین و مقررات رانندگی، زندگی بسیاری از شهروندان را نیز به خطر می اندازند و به واسطه تخطی از این قوانین ، تلفات جانی و مالی بسیاری را در سال های اخیر به بارآورده که همه این عوامل موجب برخورد قاطع پلیس با اینگونه خودروهاست.

وی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون 960 دستگاه انواع خودروی شوتی در محورهای مواصلاتی شهرستان توقیف شده است، تصریح کرد: از این تعداد خودرو، بالغ بر 242 دستگاه حامل کالاهای غیرمجاز و قاچاق بوده که رانندگان آنها پس از تشکیل پرونده به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شده‌اند.

فرمانده انتظامی داراب ضمن اعلام اینکه برخورد با این خودروها به صورت مستمر در دستور کار مجموعه انتظامی قرار دارد، خاطر نشان کرد: پلیس در برابر تهدیدهایی مانند قاچاق مواد مخدر و دیگر اقلام غیرمجاز، ناامنی جاده‌ها و اقدامات خطرآفرین خودروهای شوتی با هیچ کس مماشاتی ندارد و در حمایت و تامین امنیت مردم از هیچ اقدامی کوتاهی نمی‌کند.


برچسب ها
نسخه اصل مطلب