جستجو
رویداد ایران > استان ها > گلستان > محفل شعر «ایستاده برای ایران حسینی» با حضور حماسه‌سرایان گلستان در گرگان برگزار شد

همزمان با ماه محرم و در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی؛

محفل شعر «ایستاده برای ایران حسینی» با حضور حماسه‌سرایان گلستان در گرگان برگزار شد

محفل شعر «ایستاده برای ایران حسینی» با حضور شاعران و حماسه‌سرایان برجسته استان گلستان به همت اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان گلستان و با همکاری محفل ادبی تورنگ و آستان قدس رضوی شهرستان گرگان برگزار شد. این محفل در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی و به مناسبت ماه محرم، صحنه‌ای از همبستگی فرهنگی و طنین شعر مقاومت در فضای استان رقم زد.
همزمان با فرارسیدن ماه محرم و در واکنش به تجاوز جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران، محفل شعر «ایستاده برای ایران حسینی» با حضور پرشور شاعران، حماسه‌سرایان و اهالی فرهنگ استان گلستان در گرگان برگزار شد. این برنامه که به همت اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان گلستان و با همکاری محفل ادبی تورنگ و آستان قدس رضوی شهرستان گرگان شکل گرفت، جلوه‌ای از همبستگی فرهنگی و ادبی مردم استان در دفاع از آرمان‌های جبهه مقاومت و حمایت از ملت مظلوم ایران و جهان اسلام را به نمایش گذاشت.
 در این محفل که فضای آن سرشار از معنویت و شور حسینی بود، مریم اسمعیلی، معاون اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی گلستان با تاکید بر جایگاه ادبیات در بیدارسازی وجدان جهانی، گفت: «شعر، زبان بیداری، مقاومت و فریاد رسای ملت‌هاست. امروز شاعران ما با اشعار حماسی و آئینی خود، نه تنها فریاد مظلومیت ملت ایران و جهان اسلام را به گوش جهانیان می‌رسانند، بلکه میراث عاشورا و فرهنگ مقاومت را در جان نسل‌ها می‌نشانند. این رسالت ادبیات متعهد است که در برابر ظلم بایستد و چراغ بیداری را روشن نگه دارد.»
 در این گردهمایی باشکوه، شاعران و حماسه‌سرایان برجسته استان از جمله: سعید مهدی‌زاده، سیده مریم میراحمدی، زهرا عباس‌آبادی، راحمه شهریاری، اسماعیل مزیدی، علیرضا ابری، گلی دیلم کتولی، جعفری عبدلیان، احمد قجری، صفیه صابری، مرضیه ملکان، عبدالعلی دماوندی، محمد دیلم کتولی، صفیه سادات حسینی، ندبه محمدی، مرضیه قاسمعلی، علیرضا احمدی و زینب فیروزی‌نیا با قرائت اشعار خود، صلابت، غیرت و فریاد مقاومت را در قالب واژه‌ها به تصویر کشیدند و پیام ایستادگی ملت ایران را در برابر دشمنان به گوش همگان رساندند.
 اشعار این شاعران، با محتوایی سرشار از مفاهیم عاشورایی، ضدصهیونیستی و حماسه‌محور، تجلی پیوند عمیق عاشورا و جهاد امروز بود و به زیبایی توانست دل‌های حاضران را با خط مقدم جبهه مقاومت همراه کند.
 استقبال گسترده مردم، اهالی فرهنگ، شاعران جوان و دوستداران شعر و مقاومت از این محفل، نشان داد که جبهه فرهنگی استان گلستان با تمام توان در میدان دفاع از ارزش‌ها، آرمان‌ها و هویت انقلابی ایران اسلامی حاضر است و همچنان پرچم‌دار ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و بیداری خواهد بود.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب