جستجو
رویداد ایران > استان ها > گلستان > ضرورت رعایت پویش هر خانواده ۵۰ لیتر صرفه جویی در مصرف آب توسط اقشار مختلف استان

معاون بهره برداری شرکت آبفا استان گلستان

ضرورت رعایت پویش هر خانواده ۵۰ لیتر صرفه جویی در مصرف آب توسط اقشار مختلف استان

معاون بهره برداری شرکت آبفا استان گلستان گفت: ضروریست پویش هر خانواده 50 لیتر صرفه جویی در مصرف آب توسط اقشار مختلف استان رعایت گردد تا همگان از این نعمت ارزشمند بهره مند گردند.

سید مهدی آل حسینی با اعلام این خبر افزود: این پویش در دومین سال متوالی و راستای تشویق مردم به مدیریت مصرف بهینه آب شرب و دقت در مصرف آن است تا همکاران ما بتوانند خدمات مطلوبی در توزیع  آب شرب در سطح استان داشته باشند.

معاون بهره برداری شرکت آبفا گلستان ضمن تقدیر از همراهی و همکاری مردم با شرکت آب و فاضلاب خاطرنشان کرد : ما انتظار داریم مردم  شریف استان در این ایام با حساسیت بیشتری به مقوله  صرفه جویی در مصرف آب توجه نموده  و از مصرف بی رویه  آب خودداری نمایند.

 این مقام مسئول با بیان اینکه صرفه جویی به معنای استفاده نکردن نیست، بلکه این اصطلاح دلالت بر درست و به جا استفاده کردن از منابع و امکانات موجود دارد عنوان کرد: فرهنگ صرفه جویی متضمن باور ها، ارزش ها، هنجار ها و رفتار هایی است که عمل صرفه جویی  را در جامعه نهادینه می سازد.

آل حسینی در پایان همکاری تمام بخش های مختلف جامعه اعم از دولتی ، خصوصی، سازمان های مردمی و خود مردم شریف استان در این امر را لازم دانست و افزود: عدم وجود چنین فرهنگی می تواند موجب کاهش چشمگیر و اتلاف بسیاری از منابع و مواهب طبیعی و از بین رفتن سرمایه های ملی شود.



💧روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان گلستان

برچسب ها
نسخه اصل مطلب