جستجو
رویداد ایران > رویداد > ورزشی > هشتگ‌ها راهی برای رسیدن صدای هوادار به مدیران

هشتگ‌ها راهی برای رسیدن صدای هوادار به مدیران

هشتگ‌ها راهی برای رسیدن صدای هوادار به مدیران
چند روزی است که هواداران استقلال یک‌صدا نام استراماچونی را در شبکه‌های مجازی فریاد می‌زنند و از مدیران تیم محبوبشان می‌خواهند که مرد ایتالیایی را دوباره به‌عنوان سرمربی این انتخاب کنند.
برای هواداران استقلال سفر احمد سعادتمند به ایتالیا اولین نشانه‌ امیدوارکننده در پرونده بازگشت آندره‌آ استراماچونی بود. سفری پرحاشیه که در نهایت باعث شد تا رابطه فرهاد مجیدی و مدیرعامل تیم بیش از پیش شکرآب شود. اتفاقی که به استعفای فرهاد مجیدی بعد از فینال جام حذفی منجر شد و باشگاه استقلال با انتشار اطلاعیه کوتاه در کانال تلگرامی‌اش ‎از «رایزنی مسئولان باشگاه استقلال جهت رفع موانع گذشته و بازگشت استراماچونی با انجام مذاکرات رسمی» خبر داد. در همین راستا نیز مدیران باشگاه استقلال هدایت این تیم را به‌صورت موقت در لیگ قهرمانان آسیا به مجید نامجومطلق سپردند. اما موضع هواداران استقلال برخلاف آنچه در باشگاه‌هاشان میان تیم مدیریتی و تیم فنی رخ ‌داد همواره مشخص بود؛ استراماچونی را برگردانید. آن‌ها برای رسیدن صدای‌شان به مسئولان باشگاه از این هشتگ استفاده و تلاش کردند با ترند کردن هشتگ «استراماچونی را برگردانید» تنها کاری که از دست‌شان بر می‌آید را انجام دهند.

حمایت از کادرفنی؛ راه مشترک سرخابی‌ها در فضای مجازی

در دو سال ابتدایی برانکو و زمانی که هنوز نتوانسته بود جامی برای پرسپولیس کسب کنند، هواداران پرسپولیس با هشتگ «هرچی برانکو بگه» از او حمایت کردند. حمایتی که تنها درمورد مسائل فنی نبود و هنگام بروز اختلاف میان تیم مدیریتی باشگاه پرسپولیس و برانکو نیز استفاده می‌شد. همچنین در زمان حضور علیرضا منصوریان در باشگاه استقلال عبارت «حمایت تا قیامت» از سوی هواداران استقلال برای حمایت از او در فضای مجازی استفاده می‌شد، اما برخلاف برانکو، عمر این هشتگ چندان طولانی نبود و منصوریان در اوایل دومین فصل حضورش در استقلال از این باشگاه جدا شد.

از فریاد زدن برای حضور دوباره استراماچونی گرفته تا گفتن نظرات درباره تمدید قرارداد یک بازیکن، هشتگ‌ها در فوتبال ایران به ابزاری برای بیان نظرات هوادران تبدیل شده‌اند؛ هواداران، کسانی که در یک محیط ایده‌آل یکی از سرمایه‌های اصلی باشگاه‌ها به حساب می‌روند، اما باتوجه به شیوه اداره باشگاه‌ها در ایران نقشی در اداره باشگاه‌شان ندارند، از طریق هشتگ‌ها نظرات‌شان بیان می‌کنند. هشتگ‌ها برای آن‌ها بیش از آنکه راهی برای به کرسی نشاندن حرف‌شان باشد، آخرین پناهگاه است.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب