جستجو
رویداد ایران > رویداد > ورزشی > دختر تاریخ ساز دوومیدانی: طلای آسیایی حاصل تلاش یک تیم بود

دختر تاریخ ساز دوومیدانی: طلای آسیایی حاصل تلاش یک تیم بود

ملی‌پوش پرش طول ایران با اشاره به کسب مدال طلای خود در رقابت‌های آسیایی گفت: به‌دلیل شرایط تحصیلی، بیشتر تمریناتم را به‌صورت شخصی دنبال کردم اما موفقیت به‌دست‌آمده نتیجه تلاش یک مجموعه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، ریحانه مبینی، عضو تیم ملی دوومیدانی ایران، در مسابقات قهرمانی آسیا موفق شد با عملکردی درخشان در ماده پرش طول، مدال طلا کسب کند و نام خود را به عنوان اولین طلایی تاریخ ایران در این ماده به ثبت برساند. این موفقیت در حالی به دست آمد که سطح رقابت‌ها بالا و شرایط جوی محل برگزاری مسابقه نامساعد بود. مبینی در میان بهترین‌های آسیا قرار گرفت و توانست با تمرکز بالا و مدیریت شرایط، نمایشی موفق داشته باشد.

او از جمله ورزشکارانی است که بیشتر مسیر آماده‌سازی خود را خارج از اردوهای رسمی فدراسیون طی کرده و با توجه به شرایط تحصیلی‌اش در رشته دندانپزشکی، تمرینات خود را در شهر زادگاهش اصفهان و شهرستان آران و بیدگل ادامه داده است. با وجود این شرایط خاص، توانست اعتماد فدراسیون را جلب کند و برای حضور در رقابت‌های آسیایی انتخاب شود.

نکته قابل توجه در مسیر موفقیت ریحانه مبینی، تلاش مستمر شخصی، هماهنگی با مربی اختصاصی و حمایت‌های مرحله‌به‌مرحله فدراسیون است. خودش معتقد است این مدال حاصل همکاری یک مجموعه بوده و نقش فدراسیون، به‌خصوص در ماه‌های پایانی مسیر آماده‌سازی، پررنگ و قابل توجه بوده است.

اکنون پس از کسب این موفقیت تاریخی، او برنامه‌های مهم‌تری در پیش دارد؛ از جمله مسابقات دانشجویان جهان، رقابت‌های قهرمانی جهان در ژاپن و در نهایت بازی‌های آسیایی. او امیدوار است با آمادگی کامل در این رقابت‌ها نیز بتواند برای ایران افتخارآفرینی کند. بدون تردید مدال طلای ریحانه مبینی نقطه عطفی در تاریخ دوومیدانی زنان ایران به‌شمار می‌رود و موفقیت او می‌تواند الهام‌بخش نسل تازه‌ای از ورزشکاران زن باشد که در مسیرهای سخت و با امکانات محدود، اما با امید و انگیزه، حرکت می‌کنند.

او درباره امیدش برای تکرار موفقیت در رقابت‌های جهانی افزود: اگر در مسابقات جهانی حضور پیدا کنم، این نخستین تجربه من در این سطح خواهد بود. رقابت در این سطح دشوار است و ورزشکاران قدرتمندی در آن شرکت می‌کنند، اما نباید خودمان را دست‌کم بگیریم. باید تلاش کنیم بهترین عملکرد خودمان را ارائه دهیم، فارغ از نتیجه‌ای که در نهایت رقم می‌خورد.

مبینی همچنین در مورد برنامه‌های تدارکاتی قبل از رقابت‌های جهانی نیز گفت: برای مسابقات یونیورسیاد نیاز فوری به اردوی برون‌مرزی ندارم، اما برای قهرمانی جهان اگر فدراسیون شرایطی فراهم کند که با بهترین‌های دنیا تمرین کنیم، خیلی مؤثر خواهد بود. بعد از پایان مسابقات آسیایی هم پاداشی از سوی فدراسیون دریافت کردیم و قول داده‌اند که در بازگشت به ایران نیز پاداش‌هایی در نظر بگیرند. ولی در رابطه با پاداش وزارت ورزش هنوز چیزی به‌صورت رسمی اعلام نکرده است.

او درباره شرکت در لیگ دوومیدانی کشور هم گفت: لیگ امسال در چهار مرحله برگزار می‌شود، اما هنوز با مربی‌ام مشورت نکرده‌ام و تصمیم قطعی نگرفته‌ام که با کدام تیم شرکت کنم یا کلاً در لیگ نباشم.

دختر تاریخ ساز دوومیدانی ایران در ادامه درباره بازی‌های آسیایی سال آینده به میزبانی ناگویا تأکید کرد: قطعاً حضور در بازی‌های آسیایی برای من بسیار مهم است و یکی از اهداف اصلی‌ام خواهد بود، اما فعلاً تمرکزم روی مسابقات پیش رو است و پس از پایان فصل، تمام برنامه‌هایم را برای بازی‌های آسیایی تنظیم خواهم کرد.

عضو تیم ملی دوومیدانی درباره شرایط تحصیلی‌اش که هم‌زمان با ورزش دنبال می‌کرد، توضیح داد: تنها کاری که باقی مانده، دفاع از پایان‌نامه‌ام است. امیدوارم تا یک یا دو ماه آینده بتوانم کار دفاع را انجام بدهم و بعد از آن بتوانم تمرکزم را صددرصد روی ورزش بگذارم.

منبع: mehrnews-6488010

برچسب ها
نسخه اصل مطلب