جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > باستان‌شناسان فرانسوی در جستجوی «یادگاری‌های روی دیوار زندان»

باستان‌شناسان فرانسوی در جستجوی «یادگاری‌های روی دیوار زندان»

پژوهشگران با بررسی این بنا سعی داشتند سیر تحول، تغییرات و بازسازی‌های این بنا را در صد سال گذشته تحلیل کنند. آنها با کنار زدن لایه‌های رنگ روی دیوار، صدها دیوارنگاره پیدا کردند.

فرادید| ساختمان شماره ۷ مرکز بازداشت اِکرووِز، سال‌هاست به دلیل شرایط غیربهداشتی و خطرناک، خالی از سکنه و متروکه باقی مانده است. این ساختمان قرار بود تخریب شود تا فضا برای ساخت و ساز ساختمانی جدید به سرپرستی وزارت دادگستری فرانسه ایجاد شود. اما پیش از تخریب، باستان‌شناسان به کشفی غیرمنتظره دست یافتند. 

به گزارش فرادید، بر مبنای بیانیه‌ای از بنیاد ملی پژوهش‌های باستان‌شناسی پیشگیرانه فرانسه که در تاریخ ۲۸ مه منتشر شد، متخصصان حوزه‌ی درگیری‌های معاصر به دلیل سابقه نظامی این ساختمان، تصمیم گرفتند پیش از تخریب آن را بررسی کنند. آنها با بررسی این بنا سعی داشتند سیر تحول، تغییرات و بازسازی‌های آن را در صد سال گذشته تحلیل کنند. بخشی از این پژوهش‌ها، توصیف پوشش‌های دیواری ساختمان شماره ۷ بود. 

پژوهشگران با برداشتن لایه‌های رنگ و گچ دریافتند این دیوارنگاره‌ها را کارگرانی که یک قرن پیش آنجا اقامت داشتند، روی دیوارها نوشته‌اند

آن زمان این ساختمان محل اقامت موقتی مهاجرانی بوده که به سمت شرق فرانسه برای کار در معادن و کارخانه‌های فولاد در حرکت بودند. بیشتر نام‌های یافت‌شده وابسته به مهاجران لهستانی بود، اما نام‌های فرانسوی، آلمانی، چک، یوگسلاو و ایتالیایی نیز دیده می‌شود. نام شهرها و روستاها به احتمال زیاد محل زادگاه آن‌ها بوده است. 

این بخش از زندان در سال‌های ۱۹۱۳ تا ۱۹۱۴ برای جای‌دهی سپاه ۱۶۸ پیاده‌نظام ساخته شد و در جریان جنگ جهانی اول در قالب بیمارستان تکمیلی شماره ۲۰ از آن استفاده شد. از سال ۱۹۳۹، گروه‌هایی از کارگران اسپانیایی برای تقویت دفاع نظامی فرانسه در آن اسکان داده شدند. 

سال ۱۹۴۰، این پادگان به اردوگاه بازداشت مظنونان ایتالیایی و سپس به اردوگاه اسرای جنگی تحت اشغال آلمان تبدیل شد. 

مقامات خبر دادند پیش از تخریب نهایی، بخش‌هایی از دیوار که دارای دیوارنگاره هستند، جدا شده و برای مطالعه و نگهداری حفظ خواهند شد

پس از پایان حفاری‌ها، باستان‌شناسان قصد دارند هشت بخش از دیوارهای نوشته‌دار را برای بررسی دقیق‌تر نام‌ها و مکان‌های ثبت‌شده، خارج کنند. 

مترجم: زهرا ذوالقدر

منبع: faradeed-244947

برچسب ها
نسخه اصل مطلب