جستجو
رویداد ایران > استان ها > گلستان > تاکنون ۸ قرارگاه محلی در مناطق مختلف با ۱۰۰ حلقه های میانی

رئیس قرارگاه مردمی تحول اجتماعی استان گلستان

تاکنون ۸ قرارگاه محلی در مناطق مختلف با ۱۰۰ حلقه های میانی

ارائه گزارش رئیس قرارگاه مردمی تحول اجتماعی استان گلستان از فعالیت این حوزه در دویست و نود و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر گرگان به ریاست حمیدرضا آقاملائی

محمدعلی معروفی با اشاره به مأموریت میدانی این قرارگاه در مناطق کم‌برخوردار گفت: «قرارگاه تحول اجتماعی با محوریت مردم و با مشارکت نهادهای حاکمیتی، به دنبال حل ریشه‌ای آسیب‌های اجتماعی در محلات حاشیه‌نشین است.»

وی افزود: «در استان گلستان تاکنون ۸ قرارگاه محلی در مناطق مختلف با ۱۰۰ حلقه های میانی، موضوی فعال شده‌اند و در زمینه‌هایی چون اشتغال‌زایی، حمایت تحصیلی از دانش‌آموزان، تقویت هویت فرهنگی و دینی، و ایجاد هم‌افزایی میان دستگاه‌ها و مردم، اقدامات موثری صورت گرفته است.»

معروفی با تأکید بر رویکرد مردمی این قرارگاه گفت: تکیه بر توان مردم، اعتمادسازی درون‌محله‌ای و پرهیز از نگاه بالا به پایین، از عوامل موفقیت این حرکت است.

 در پایان رئیس قرارگاه مردمی تحول اجتماعی خاطر نشان کرد: امروز قرارگاه تحول اجتماعی به نماد هم‌گرایی میان مردم و حاکمیت تبدیل شده و امید را به دل‌های ساکنان مناطق کم‌برخوردار بازگردانده است و ایجاد تفاهم نامه بین تمام دستگاه ها برای کاهش اجتماعی اجرا شود که شهرداری یکی از محورهای اصلی این تفاهم نامه است.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب