جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > کشف کارگاهی از تندیس‌های ناتمام

کشف کارگاهی از تندیس‌های ناتمام

باستان‌شناسان یونانی کارگاه باستانی مرمرسازی پر از تندیس‌های ناتمام را کشف کردند.

به گزارش گروه رسانه ای شرق،باستان‌شناسان یونانی یک کارگاه مرمرسازی مربوط به دوره هلنیستی را در جریان کاوش در «پاروس»، یکی از جزایر واقع در دریای اژه کشف کرده‌اند.
ممکن است نام پاروس برایتان آشنا نباشد اما این جزیره در دوران باستان به‌خاطر تأمین بخش زیادی از مرمری که برای ساخت معابد، بناها و تندیس‌های مشهور یونان استفاده می‌شد، مشهور شده بود. معادن این جزیره به‌ویژه به‌دلیل رنگ سفید خالص و نیمه‌شفاف بودن مرمرش بسیار مورد توجه بود. این نوع مرمر حتی نام مخصوصی داشت؛ «مرمر پاروسی» و در ساخت شاهکارهایی چون «ونوسِ میلو» به کار رفته بود.

پاروس فقط از نظر منابع طبیعی غنی نبود، بلکه مرکز هنری و فرهنگی نیز محسوب می‌شد. بنا به گزارش وزارت فرهنگ یونان، باستان‌شناسان با کاوش در محوطه فلوگا (Floga)، واقع در «Parikia» تعداد زیادی تندیس ناتمام مرمری یافتند که شواهدی از تولید سازمان‌یافته آثار هنری در یک کارگاه مجسمه‌سازی باستانی است.

این یافته‌ها نشان می‌دهد که پاروس فقط تأمین‌کننده مواد خام برای هنر یونان باستان نبود بلکه خود جزیره در شکل‌دهی به زیبایی‌شناسی که تمدن یونان برای هزاران سال با آن شناخته می‌شود، نقش ایفا می‌کرد.
در تازه‌ترین مرحله حفاری، اتاقی با کف‌پوش سنگ‌ریزه‌ای و یک نقاشی دیواری نیز کشف شد.

منبع: sharghdaily-1012648

برچسب ها
نسخه اصل مطلب