تصاویر؛ معماری «ارگانیک» خانۀ هندی با «صخرههایی» در گوشۀ آشپزخانه و حمّام
فرادید| فلسفه طراحی این خانه بر «اصالت» و «دسترسیپذیری» استوار است. هر عنصر در عین کاربردی بودن به هماهنگی کلی طراحی خانه کمک میکند. این ساختار با پیروی از اصول طراحی جهان به خوبی با زمین پرفرازونشیب پیرامون خود هماهنگ شده و همه فضاها طوری طراحی شدهاند که برای همه افراد قابلدسترسی باشند.
به گزارش فرادید، صخرههای طبیعی و درختان انبوه موجود در محوطه، الهامبخش شکل ارگانیک بنا بودهاند و ساختمان به شکلی یکپارچه با محیط خود آمیخته است.
در گوشه شمالشرقی، بخشی از زمین حالت درهمانند داشته که بهشکل راهبردی به استخرهایی در دو سطح تبدیل شده؛ یک بخش کمعمق و ایمن برای کودکان و یک بخش جداگانه برای بزرگسالان.
دیوارهای خانه از خاک ساخته شدهاند و گرمای زمین را به فضاهای مسکونی منتقل میکنند، در حالی که فضاهای خدماتی مانند سرویسها و راهپلهها با رنگهای خاکستری پوشیده شدهاند تا یادآور رنگ صخرههای طبیعی منطقه باشند. این چشمانداز با بهرهگیری از روشهای ساخت پایدار به واقعیت پیوسته است. تکنیکهای ساخت و ساز پایدار، این چشمانداز را به واقعیت تبدیل میکنند.
سازندگان از تکنیکهایی مانند بتن خام یا بتن خاکی استفاده کردهاند که شامل درصد اندکی سیمان میشود تا دیوارهای مقاومی با کمترین اثر زیستمحیطی ساخته شوند. همچنین از مصالح سبک مانند فروسیمان برای تکمیل این دیوارها استفاده شده است.
برای محوطهسازی، گیاهان بومی مناطق استوایی کنار درختان موجود به کار رفتهاند. مصالح سخت نیز بر اساس کاربرد دستهبندی شدهاند؛ برای نمونه، مسیرها و رمپها از سنگفرش محلی ساخته شدهاند و سنگهای گرانیت دورریختنی یک معدنِ نزدیک برای محوطه پارکینگ خودروها استفاده شدهاند.
مترجم: زهرا ذوالقدر
منبع: faradeed-242103