جستجو
رویداد ایران > رویداد > سیاسی > حمایت هسته‌ای چین از ایران/ پکن: به دنبال راه‌حلی برای همه طرف‌ها هستیم

حمایت هسته‌ای چین از ایران/ پکن: به دنبال راه‌حلی برای همه طرف‌ها هستیم

«لین جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین جمعه در کنفرانسی خبری با حضور خبرنگاران گفت: چین به یافتن راه حلی سیاسی و دیپلماتیک برای مساله هسته‌ای ایران متعهد است.وی تاکید کرد: ما برای تعهد ایران در مورد عدم توسعه تسلیحات هسته‌ای اهمیت قائلیم، به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می گذاریم و با هر گونه تحریم یکجانبه غیرقانونی مخالفیم.

چین جمعه اعلام کرد که به «حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای» احترام می‌گذارد.

به گزارش ایرنا؛ «لین جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین جمعه در کنفرانسی خبری با حضور خبرنگاران گفت: چین به یافتن راه حلی سیاسی و دیپلماتیک برای مساله هسته‌ای ایران متعهد است.

وی تاکید کرد: ما برای تعهد ایران در مورد عدم توسعه تسلیحات هسته‌ای اهمیت قائلیم، به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می گذاریم و با هر گونه تحریم یکجانبه غیرقانونی مخالفیم.

لین جیان خاطرنشان کرد: چین ارتباطات و هماهنگی با طرف‌های مربوطه را حفظ خواهد کرد، و در یافتن راه حلی که نگرانی‌های مشروع همه طرف‌ها را مد نظر قرار دهد نقشی سازنده ایفا خواهد کرد، رژیم بین‌المللی اشاعه هسته‌ای را رعایت می‌کند و صلح و ثبات در خاورمیانه را اشاعه می‌دهد.

منبع: etemadonline-713697

برچسب ها
نسخه اصل مطلب