جستجو
رویداد ایران > رویداد > سیاسی > ارتش یمن: فرودگاه «بن گوریون» را هدف قرار دادیم

ارتش یمن: فرودگاه «بن گوریون» را هدف قرار دادیم

سخنگوی ارتش یمن از حمله موشکی جدید به فرودگاه بن گوریون در یافای اشغالی خبر داد.

یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن اعلام کرد که این عملیات با موشک بالستیک مافوق صوت انجام شده و با موفقیت به هدف مورد نظر اصابت کرده است.

به گزارش تسنیم؛ در بیانیه ارتش یمن آمده است: این عملیات باعث فرار میلیون‌ها صهیونیست اشغالگر به پناهگاه‌ها شد و پروازهای فرودگاه حدود یک ساعت متوقف شد.

سخنگوی ارتش یمن تاکید کرد: ما در تلاش برای تقویت و گسترش اقدامات نظامی با هدف توقف تجاوز و لغو محاصره غزه هستیم و ممنوعیت تردد هوایی در فرودگاه اللد(بن گوریون) و کشتیرانی دریایی تا زمان دستیابی به هدف مورد نظر ادامه خواهد یافت.

ساعاتی پیش مناطق وسیعی از جنوب و مرکز فلسطین اشغالی صحنه هراس و فرار صهیونیست‌ها به پناهگاهها بود و سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از رهگیری یک موشک بالستیک که از یمن به سمت فلسطین اشغالی شلیک شده بود، خبر داد.

در پی این حمله همچنین فرودگاه بن گوریون نیز برای مدتی تعطیل شده و فعالیت‌هایش به حالت تعلیق در آمد.

 

منبع: etemadonline-713593

برچسب ها
نسخه اصل مطلب