جستجو
رویداد ایران > استان ها > دانشگاه هرزن روسیه خواهان همکاری با دانشگاه اصفهان

دانشگاه هرزن روسیه خواهان همکاری با دانشگاه اصفهان

دانشگاه هرزن روسیه خواهان همکاری با دانشگاه اصفهان
معاون دانشگاه هرزن روسیه در دیدار با رئیس دانشگاه اصفهان خواهان همکاری های علمی و آموزشی این 2 نهاد آموزشی شد.
به گزارش ایرنا، روابط عمومی دانشگاه اصفهان روز یکشنبه اعلام کرد: یولیا کوماروا (Yulia Komarova) معاون رئیس دانشگاه هرزن روسیه در سفر به اصفهان و هنگام دیدار با هوشنگ طالبی، رئیس دانشگاه اصفهان بر همکاری های متقابل تاکید کرد و خواهان تبادل استاد و دانشجو در راستای گسترش و اعتلای علم و دانش بین دو کشور شد.
دانشگاه هرزن (Herzen) در سال 1797 میلادی در شهر سن پترزبورگ تاسیس شده و یکی از بزرگترین دانشگاه های این شهر در روسیه بشمار می آید.
معاون رئیس دانشگاه هرزن روسیه با بیان اینکه تمرکز بر راه اندازی زبان روسی در دانشگاه اصفهان و زبان فارسی در دانشگاه روسیه، ضروری است برای تبادل فرهنگی و پذیرش دانشجو اعلام آمادگی کرد.
وی با اشاره به همکاری روسیه با دانشگاه های چین و اهدای سالانه پنج بورس تحصیلی در مقاطع تحصیلی مختلف و حمایت مالی از دانشجویان بورسیه، گفت: در سال جدید برای ایرانیان هشت موقعیت بورس تحصیلی فراهم شد که بیشتر برای رشته های فنی و پزشکی است اما یک مورد هم به علوم انسانی اختصاص داده شده که دوره کارشناسی ارشد زبان روسی است.
وی خاطرنشان کرد: اگر دانشجویان ایرانی زبان روسی بدانند مشکلی برای تحصیل در روسیه ندارند و توسط موسسه های مربوطه و دانشگاه حمایت مالی می شوند.
وی ادامه داد: برای دانشجویانی که مسلط به زبان انگلیسی هستند نیز حمایت ها و تسهیلاتی در نظر گرفته شده است.
رئیس دانشگاه اصفهان نیز در این دیدار با اشاره به خواهر خواندگی بین اصفهان و سن پترزبورگ گفت: احتمال می رود، شهرداری این 2 شهر از همکاری های علمی بین دانشگاه ها حمایت های بیشتری کنند.
هوشنگ طالبی افزود: دانشگاه اصفهان ظرفیت خوبی برای پذیرش دانشجویان روسی بویژه در قالب سیستم آموزشی '1+1+2' دارد یعنی دانشجو 2 سال در ایران و یک سال در روسیه درس بخواند و دوباره بازگردد و یا در سیستم '1+3' سه سال در دانشگاه اصفهان به تحصیل بپردازد و یک سال نیز در دانشگاه هرزن مشغول به تحصیل باشد.
رئیس دانشگاه اصفهان، ظرفیت دانشگاه هرزن با قدمت 200 سال را خوب ارزیابی کرد و افزود: با توجه به نزدیکی رشته های تحصیلی این دو دانشگاه، زمینه استفاده از منابع تحقیقاتی دو طرف بویژه منابع علمی و کتب درسی در زمینه تاریخ و زبان شناسی وجود دارد.
ایرینا پوپووا (Irina Popova) رئیس انستیتو نسخ خطی شرقی آکادمی علوم روسیه نیز از موزه دانشگاه اصفهان بازدید کرد.
همچنین نمایشگاهی از مینیاتورهای سبک اصفهان ( اهدایی از سن پترزبورگ) در دانشگاه اصفهان برپا شده و تا سوم اردیبهشت دایر است.
دانشگاه اصفهان بعنوان دانشگاه جامع و مادر استان اصفهان دارای حدود 15 هزار دانشجو و 650 عضو هیات علمی و یکی از دانشگاه های برتر کشور است.
این دانشگاه بعنوان یکی از دانشگاه های منتخب ایران در طرح تبدیل به یکی از پنج دانشگاه برتر کشور در تراز بین المللی انتخاب شده است.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب