جستجو
رویداد ایران > رویداد > سیاسی > واکنش عراقچی به ادعای وجود تاسیسات هسته‌ای در سمنان: نتانیاهو در ادامه سیاست «تعیین تکلیف برای ترامپ» به همه نوچه‌های قدیم و جدید خود آورده؛ این بار، نوکران دون‌پایه ایرانی صدام

واکنش عراقچی به ادعای وجود تاسیسات هسته‌ای در سمنان: نتانیاهو در ادامه سیاست «تعیین تکلیف برای ترامپ» به همه نوچه‌های قدیم و جدید خود آورده؛ این بار، نوکران دون‌پایه ایرانی صدام

وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: با شروع مجدد گفت وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا، «تصاویر ترسناک ماهواره‌ای» بیشتری خیلی دقیق و حساب شده در حال انتشار هستند.

عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: با شروع مجدد گفت وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا، «تصاویر ترسناک ماهواره‌ای» بیشتری خیلی دقیق و حساب شده در حال انتشار هستند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران افزود: نتانیاهو که به عنوان یک کارشکن مخرب دیگر آبرویی برایش نمانده، در ادامه سیاست «تعیین تکلیف برای ترامپ» رو به سوی همه نوچه‌های قدیم و جدید خود آورده است.

عراقچی گفت: او این بار، نوکران دون‌پایه ایرانی صدام را به کار گرفته است. دستمزد آنها ممکن است کم باشد ولی استخدام یک فرقه منحرف تنها نشانه کمال استیصال است.

منبع: etemadonline-712337

برچسب ها
نسخه اصل مطلب