«پیادهرو درختکاریشدۀ مصر باستان» در نزدیک یک قلعۀ باستانی کشف شد
فرادید| باستانشناسان این کشف را هنگام بررسی عمیقتر دژی انجام دادند که در قرون متمادی بازسازی و دستخوش تغییر شده است. دهههاست که وجود این دژ شناختهشده است، اما یافتههای تازه باستانشناسان وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر، نوری تازه بر دوران کارایی این دژ در بیش از دو هزار سال پیش افکنده است.
به گزارش فرادید، این دژ در محل تل ابوصیفی قرار دارد و در دوران بطلمیوسی (کم و بیش از ۳۰۴ تا ۳۰ پیش از میلاد)، زمانی که بطلمیوس اول یکی از سرداران اسکندر کبیر و جانشینانش بر مصر حکومت میکردند و نیز در دوره رومی (حدود ۳۰ پیش از میلاد تا ۶۴۲ میلادی) هنگامی که مصر بخشی از امپراتوری روم بود، کاربرد داشته است.
الیزابت مَککالی، استاد رشته مطالعات کلاسیک در مرکز تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهری نیویورک گفته: «ممکن است دایرههای گِلی برای کاشت درخت ساخته شده باشند. وجود ۵۰۰ درخت رقم قابلتوجهی است، اما از منابع پاپیروس و شواهد باستانشناسی میدانیم که در دوره بطلمیوسی، کشت گسترده گیاهانی همچون تاک، میوه و درختان وجود داشت و اگر تیم کاوش بتواند بقایای ریشهها را کشف کند، میتوان تأیید کرد این دایرهها برای کاشت استفاده شدهاند و حتی ممکن است گونههای درختان را هم مشخص کرد.»
از دیگر کشفیات باستانشناسان، میتوان به محل زندگی سربازان و شاید خانوادههایشان اشاره کرد. افزون بر این، بخشی از جادهای به طول ۱۰۰ متر و عرض ۱۱ متر که با سنگهای آهکی فرش شده بود نیز کشف شد. احتمال دارد از این جاده برای رفتوآمد یگانهای نظامی به سمت دژ استفاده شده باشد.
مترجم: زهرا ذوالقدر
منبع: faradeed-240380