جستجو
رویداد ایران > استان ها > گلستان > تقویت آموزش‌های امدادی با امضای تفاهم‌نامه مشترک آبفا و هلال‌احمر گلستان

تقویت آموزش‌های امدادی با امضای تفاهم‌نامه مشترک آبفا و هلال‌احمر گلستان

با هدف افزایش آمادگی نیروها در شرایط بحرانی، تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین شرکت آب و فاضلاب استان گلستان و جمعیت هلال‌احمر این استان به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان گلستان ، بر اساس این تفاهم‌نامه دو ساله، دوره‌های آموزشی و مهارتی در حوزه‌های آمادگی در برابر مخاطرات، کمک‌های اولیه، امداد و نجات و همچنین تربیت نیروی انسانی متخصص مطابق با مقررات موجود برگزار خواهد شد. 

 این تفاهم‌نامه در ۵ ماده و در دو نسخه توسط مهندس رحیمی (رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان) و دکتر قاسم غریب‌آبادی (مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان گلستان) امضا شد. 

 شایان ذکر است این همکاری گامی مؤثر در جهت ارتقای توانمندی‌های پرسنل و بهبود پاسخگویی به بحران‌های احتمالی در استان است.


برچسب ها
نسخه اصل مطلب