جستجو
رویداد ایران > رویداد > سیاسی > یمن: هنوز بسیاری از سایت‌های اسرائیل را هدف قرار نداده‌ایم/ نبرد ما تا زمان توقف حملات به غزه ادامه دارد

یمن: هنوز بسیاری از سایت‌های اسرائیل را هدف قرار نداده‌ایم/ نبرد ما تا زمان توقف حملات به غزه ادامه دارد

محمد البخیتی، عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن به تلویزیون العربی تأکید کرد: ما بسیاری از سایت‌های دشمن اسرائیلی را پیش روی خود داریم که هنوز آنها را هدف قرار نداده‌ایم. نبرد ما با ایالات متحده، بریتانیا و اسرائیل تا زمانی که تجاوز به غزه متوقف شود، ادامه خواهد داشت.

محمد البخیتی، عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن به تلویزیون العربی تأکید کرد: ما بسیاری از سایت‌های دشمن اسرائیلی را پیش روی خود داریم که هنوز آنها را هدف قرار نداده‌ایم.

به گزارش ایسنا، وی گفت: نبرد ما با ایالات متحده، بریتانیا و اسرائیل تا زمانی که تجاوز به غزه متوقف شود، ادامه خواهد داشت.

منبع: etemadonline-711930

برچسب ها
نسخه اصل مطلب