جستجو
رویداد ایران > استان ها > البرز > از کمین تا دستگیری قاچاقچیان چوب تاغ

از کمین تا دستگیری قاچاقچیان چوب تاغ

یک دستگاه خودرو سواری حامل مقطوعات چوب، از گونه تاغ توسط عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان اشتهارد توقیف شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز، این عملیات طی یک اقدام منسجم و حساب شده توسط عوامل یگان حفاظت اداره منابع طبیعی شهرستان اشتهارد در جاده اشتهارد به ماهدشت پس از چند ساعت کمین صورت گرفت.

 قاچاقچیان چوب تاغ طی گشت و پایش و کمین های مستمر در سطح شهرستان پس از تعقیب و گریز و با رعایت قوانین حفاظتی بازداشت شدند.

بهزاد اصلان پنجه رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اشتهارد در این خصوص گفت: در ادامه با هماهنگی های صورت گرفته با اداره آگاهی شهرستان، ضمن تنظیم صورتجلسه، قاچاقچیان به همراه خودرو سواری حامل چوب ممنوع القطع تاغ تحویل مامورین خدوم نیروی انتظامی گردیدند.

وی خاطر نشان کرد شایان ذکر است در این خصوص پرونده ماده ۴۸ تنظیم و تحویل مراجع قضایی گردید.

اصلان پنجه افزود: برخوردهای بدون اغماض و جدی با قاچاقچیان چوب در دستور کار یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان اشتهارد قرار دارد و ماموران این یگان در عرصه‌های منابع طبیعی حضوری فعال دارند. نتیجه همه این تلاش‌ها با مشاهده کاهش آمار قطع بی‌رویه و قاچاق چوب قابل لمس است.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب