جستجو
رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > بازگشت آرامش به خیابان فرشته تهران/ زورگیر خیابان فرشته دستگیر شد

بازگشت آرامش به خیابان فرشته تهران/ زورگیر خیابان فرشته دستگیر شد

سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک زورگیر که با سلاح سرد از شهروندان خیابان فرشته سرقت می‌کرد، خبر داد.

به گزارش گروه رسانه ای شرق، سرهنگ صادق ضرونی روز چهارشنبه در این خصوص گفت: با گزارش یکی از شهروندان مبنی بر ایجاد مزاحمت و زورگیری توسط فردی در خیابان فرشته، پیگیری موضوع در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۱۰۱ تجریش قرار گرفت.

وی افزود: مشخصات ظاهری وی را در اختیار واحدهای گشتی قرار گرفت و متهم به محض رویت گشتی پلیس پا به فرار گذاشت و عملیات تعقیب و گریز طولانی آغاز شد.

سرهنگ ضرونی ادامه داد: در نهایت ماموران با استفاده از قانون به کارگیری سلاح، خودرو را متوقف و متهم را دستگیر کردند که در بازرسی اولیه از خودروی وی ۲ قبضه سلاح سرد، ۲ پلاک مسروقه و یک عدد باتوم کشف شد.

سرکلانتر یکم پلیس پایتخت اضافه کرد: متهم در کلانتری به جرم خود مبنی بر ایجاد مزاحمت و زورگیری اعتراف کرد و به همراه پرونده قضایی به دادسرا ارجاع شد و در حال حاضر پنج نفر از شهروندان با اطلاع رسانی پلیس، به کلانتری مراجعه و از متهم شکایت کرده‌اند.

وی به شهروندان توصیه کرد: امنیت و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس است و در صورت مشاهده هرگونه هنجارشکنی با مجرمان برخورد خواهد شد.

دستگیری سارقان انباری‌های خیابان انقلاب

همچنین سرپرست سرکلانتری سوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک زوج سارق در محله انقلاب خبر داد و گفت: این افراد اقدام به سرقت از انباری‌های منازل می‌کردند و تاکنون هفت شاکی از آنان شکایت کرده‌اند.

سرهنگ حمید کلانتری در این باره اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت از انباری‌های محله انقلاب، تیم عملیات کلانتری ۱۴۸ با ردیابی متهمان، موفق به شناسایی و دستگیری آن‌ها شدند.

وی افزود: ماموران با اخذ مجوز قضایی، به مخفیگاه سارقان مراجعه کرده و در یک عملیات غافلگیرانه، این زوج را بازداشت کردند.

جیب‌بر اتوبوس‌های تندرو در دام پلیس افتاد

سرپرست سرکلانتری سوم پلیس پیشگیری پایتخت نیز از شناسایی و دستگیری سارق جیب‌بر در خطوط اتوبوس تندرو خبر داد و گفت: متهم به ۲۰ فقره سرقت تلفن همراه اعتراف کرده است.

سرهنگ حمید کلانتری در این خصوص اضافه کرد: پس از شکایت یکی از شهروندان درباره سرقت در ایستگاه‌های اتوبوس تندرو، موضوع توسط مأموران کلانتری ۱۰۵ سنایی مورد پیگیری قرار گرفت.

وی افزود: با بررسی دوربین‌های مداربسته و استفاده از شیوه‌های کشف جرم، چهره متهم شناسایی شد و در اختیار گشت‌های پلیس قرار گرفت؛ متهم در حال زاغ‌زنی شناسایی و در عملیاتی دستگیر شد.

سرهنگ کلانتری با اشاره به کشف ۲ دستگاه تلفن همراه از متهم تاکید کرد: وی به ۲۰ فقره سرقت در ایستگاه‌های تندرو اعتراف کرده و تاکنون ۱۲ نفر از مالباختگان برای شکایت به کلانتری مراجعه کرده‌اند.​

 

منبع: sharghdaily-1000735

برچسب ها
نسخه اصل مطلب