جستجو
رویداد ایران > رویداد > ورزشی > واعظ آشتیانی: وزارت ورزش و جوانان سیاست گفتاردرمانی را در پیش گرفته است

واعظ آشتیانی: وزارت ورزش و جوانان سیاست گفتاردرمانی را در پیش گرفته است

واعظ آشتیانی: وزارت ورزش و جوانان سیاست گفتاردرمانی را در پیش گرفته است
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال اعتقاد دارد وزارت ورزش و جوانان تلاش می‌کند با گفتاردرمانی، شرایط استقلال و پرسپولیس را بهبود ببخشد.
امیررضا واعظ آشتیانی درباره ادعای مدیران وزارت ورزش و جوانان مبنی بر اینکه حال استقلال و پرسپولیس خوب است، اظهار داشت: با احکام فیفا درباره بازیکنان و مربیان خارجی، این دو باشگاه با چالشی جدی مواجه هستند. امیدوارم همان‌طور که متولیان وزارت ورزش مدعی هستند حال استقلال و پرسپولیس خوب است، هواداران هم از شرایط تیم‌های خود راضی باشند. وزارت ورزش سیاست گفتاردرمانی را مانند دولت دوازدهم مدنظر دارد تا حال دو باشگاه خوب شود، اما حقیقت چیز دیگری است.
وی با بیان اینکه اگر حال استقلال و پرسپولیس خوب باشد، شرایط روانی مردم بهتر است، گفت: وزارت ورزش برای دو تیم زیرمجموعه خود باید دخالت کند و ببیند تصمیمات هیئت مدیره استقلال و پرسپولیس، درست هستند یا خیر. مسئولان وزارت ورزش و جوانان به‌عنوان مجمع دو باشگاه باید نظارت کنند که با دخالت متفاوت است. حق وزارت ورزش بوده در قراردادهای شفر، استراماچونی و بازیکنان مختلف دخالت کند که چنین کاری نکرده است. وزارت که مدعی است دخالتی نمی‌کند، چرا این کار را نکرده است؟
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال که با برنامه «آفساید» رادیو جوان گفت‌وگو می‌کرد، با بیان اینکه وزارت ورزش باید بر ورزش کلان هم نظارت داشته باشد، تصریح کرد: اگر چنین نظارتی بود، داستان ویلموتس پیش نمی‌آمد. اگر هم مدیران وزارت مدعی هستند بر این قرارداد نظارت داشتند و از بندهای قرارداد مطلع بودند، چرا شفاف‌سازی نکردند؟
واعظ آشتیانی درباره اینکه علی‌نژاد از عدم اجازه سعادتمند از وزارت ورزش برای سفر به اروپا گلایه کرده بود و مغایرت این موضوع با ادعای دخالت نکردن در امور سرخابی‌ها خاطرنشان کرد: این اصطلاح دُم خروس است که بیرون می‌زند. پیش‌تر وقتی مدیرعامل یا اعضای هیئت مدیره سفری را تصویب می‌کردند، به دستگاه مافوق اطلاع می‌دادند، اما این صحبت علی‌نژاد همان دُم خروس است و آقایان باید تکلیف خود را روشن کنند. آنها بگویند مسئولان دو باشگاه تا کجا اختیار دارند و خودشان باید جنبه نظارتی و دخالتی را تحلیل کنند تا به تناقض‌گویی نیفتند.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب