جستجو
رویداد ایران > رویداد > سیاسی > دادگاه پاکستان به نفع مشرف رای داد

دادگاه پاکستان به نفع مشرف رای داد

مجمع [تشخیص‌ مصلحت نظام] جلسه داشت. طرح جذب سرمایه‌هاى خارجى که با اختلاف شوراى نگهبان و مجلس به مجمع آمده است، در دستور بود. شوراى نگهبان، دولت، مجلس و اعضاى مجمع، نظرات‌شان را گفتند. بند اول از سه مورد اختلافی، به نفع مجلس رأى آورد و حتى تقویت هم شد؛ چون سرمایه‌هاى با منشأ خارجى در اختیار ایرانیان هم مشمول آن شد. عصر اعضاى ستاد تبلیغات منطقه غرب [سازمان تبلیغات اسلامى] آمدند. براى ارشاد اهل‌ سنت و کُردها و على‌اللهى‌هاى اهل‌ حق کار مى‌کنند. شیوه‌هاى تبلیغ‌شان را توضیح دادند، پسندیدم؛ بى‌تعصب و آرامش‌بخش است. مى‌گویند، جوانان زیادى را جذب‌ کرده‌اند.

بحث انحراف جنسى کشیش‌هاى کاتولیک آمریکا، هنوز در رسانه‌هاى غرب رایج است. چند روز پیش، پاپ [ژان‌پل دوم، رهبر کاتولیک‌های جهان]، در واتیکان اجلاسى داشت و نتوانست به نتیجه برسد. یک نظر این است‌ که آنها را به خاطر تجاوز به‌ کودکان و پسران اخراج کنند و یک نظر این است، به این‌گونه افراد اجازه ازدواج بدهند که ارضا شوند؛ گویا این انحراف در کشیش‌هاى آمریکا زیاد است.

 

درگیرى‌ها در فلسطین ادامه دارد. امروز مجاهدان فلسطین با حمله به یک شهرک، پنج نفر را کشتند و 16 نفر را مجروح کردند. اسرائیل هنوز با آمدن هیئت حقیقت‌یاب [شورای امنیت سازمان ملل] موافقت نکرده؛ لابد مى‌خواهد با تأخیرها، آثار جنایت را پاک‌ کند.

 

در آلمان، یک دانش‌آموز اخراجى با حمله به مدرسه‌اى 16 نفر را کشت و جمعى را مجروح کرد. این جنایت آلمان را تکان داده است. در پاکستان، دادگاه عالى به نفع [پرویز] مُشرف، [رئیس‌جمهور پاکستان] و به ضرر 25 حزب و جمعیت مخالف رفراندوم پیشنهادى مشرف، رأى داده است؛ با تعجب بسیار.

 

در آستانه ورود [دونالد رامسفیلد]، وزیر دفاع آمریکا به کابل، سه انفجار مهیب فرودگاه کابل را به لرزه درآورد و در شرق افغانستان هم درگیرى‌ها شدت یافت. سفارتخانه‌هاى آمریکا در کشورهاى جنوب خلیج فارس تهدید شده‌اند و در بسیارى از کشورهاى عربى، مردم و علما، کالاهاى آمریکایى را تحریم‌ کرده‌اند. نگرانى در سردمداران کاخ سفید از مخالفت افکار عمومى جهان، مشهود است.

 

منبع: sharghdaily-999080

برچسب ها
نسخه اصل مطلب