جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > دمی مور از نظر مجله People به عنوان زیباترین فرد سال ۲۰۲۵ انتخاب شد

دمی مور از نظر مجله People به عنوان زیباترین فرد سال ۲۰۲۵ انتخاب شد

دمی مور در گفتگو با این نشریه درباره روند پیر شدن خود می‌گوید: «اکنون قدردان تمام چیزهایی هستم که بدنم از سر گذرانده و مرا به اینجا رسانده است. اما می‌توانم بپذیرم که در این لحظه همین‌جا ایستاده‌ام و تفاوتش این است که امروز می‌دانم این موضوع ارزشم یا هویت مرا تعریف نمی‌کند».

دمی مور، ستاره ۶۲ ساله هالیوود که سال گذشته با فیلم ماده حضور موفقی در فصل جوایز داشت، به عنوان زیباترین فرد سال ۲۰۲۵ توسط مجله پیپل انتخاب و بر روی جلد این مجله قرار گرفت.

این انتخاب بخشی از تغییر رویکرد مجله پیپل از اواخر سال ۲۰۲۰ به شمار می‌رود. پیش از این، ستاره‌های جوان دنیای فیلم، موسیقی و سریال، عنوان زیباترین فرد سال را از آن خود می‌کردند. اما در سال‌های اخیر، پیپل رویکردی جدید در پیش گرفته است؛ به طوری که در سال ۲۰۲۲، هلن میرن ۷۶ ساله، در سال ۲۰۲۳ ملیسا مک‌کارتی ۵۲ ساله و در سال گذشته، سوفیا ورگارا ۵۱ ساله بر روی جلد این مجله ظاهر شدند.

در نهایت، دمی مورد در خصوص این پذیرش می‌گوید: «آزادی در همان جایی بود که بدنم را در دهه ۶۰ زندگی‌ام همان‌طور که هست پذیرفتم. و این بدن دیگر بدن ۲۰ سالگی من نیست، حتی در همان ۲۰ یا ۳۰ سالگی هم ازش شکایت می‌کردم»

منبع: روزیاتو

منبع: faradeed-238453

برچسب ها
نسخه اصل مطلب