جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > تصاویر؛ ۱۰ سریال پرهزینه و گرانقیمت تاریخ سرویس نتفلیکس؛ از The Sandman تا Marco Polo

تصاویر؛ ۱۰ سریال پرهزینه و گرانقیمت تاریخ سرویس نتفلیکس؛ از The Sandman تا Marco Polo

برخی از این سریال‌ها نماد قمارهای مالی نتفلیکس هستند، با بودجه‌هایی که رقیب یا حتی فراتر از بودجه‌های بلاک باسترهای هالیوودی است.

نتفلیکس یکی از مشهورترین سرویس‌های استریمینگ است که به دلیل تمایل به سرمایه‌گذاری بر روی محتوای اورجینال و عبور از مرزهای تولید دنیای تلویزیون مشهور است. در طول سال‌ها، چندین سریال اورجینال نتفلیکس مانند Stranger Things و The Crown به محبوب‌ترین سریال‌های چندفصلی تبدیل شده‌اند و مخاطبان جهانی را با جلوه‌های بصری خیره‌کننده، بازیگران مشهور و روایت‌های جذاب خود مجذوب کرده‌اند. اما برخی از این سریال‌ها نماد قمارهای مالی نتفلیکس هستند، با بودجه‌هایی که رقیب یا حتی فراتر از بودجه‌های بلاک باسترهای هالیوودی است. در ادامه این مطلب شما را با ۱۰ سریال پرهزینه تاریخ نتفلیکس آشنا خواهیم کرد.

پرهزینه ترین سریال های نتفلیکس

    ۱۰- The Get Down (۲۰۱۶–۲۰۱۷)
  • ۹- One Piece (۲۰۲۳–)
  • ۸- Bridgerton (۲۰۲۰–)
  • ۷- The Sandman (۲۰۲۲–۲۰۲۵)
  • ۶- Marco Polo (۲۰۱۴–۲۰۱۶)
  • ۵- Sense8 (۲۰۱۵–۲۰۱۸)
  • ۴- Arcane (۲۰۲۱–۲۰۲۴)
  • ۳- The Witcher (۲۰۱۹–)
  • ۲- Stranger Things (۲۰۱۶–)
  • ۱- The Crown (۲۰۱۶–۲۰۲۳)

۹- One Piece (۲۰۲۳–)

بودجه: ۱۴۴ میلیون دلار

One Piece که از مانگای محبوب و نمادینی با همین نام توسط نوشته ایچیرو اودا اقتباس شده بود، یکی از موردانتظارترین سریال های سال ۲۰۲۳ بود که بعداً به یک موفقیت بسیار بزرگ از نظر طرفداران و تازه واردان نتفلیکس تبدیل شد. این سریال ماجراهای دزدان دریایی کلاه حصیری را دنبال می کند در حالی که آنها در کنار هم، اهداف فردی شان را دنبال می کنند و در جستجوی یک گنج افسانه ای هستند که توسط “پادشاه دزدان دریایی” پیدا و مخفی شده است.

احتمالاً به لطف مقیاس تولید عظیم، جلوه‌های بصری با کیفیت بالا و فیلم‌برداری در لوکیشن، ساخت One Piece در هر اپیزود بیش از ۱۸ میلیون دلار هزینه داشت (حتی از سریال‌های محبوبی مانند Game of Thrones در هزینه هر قسمت پیشی می‌گیرد) که مجموعاً ۱۴۴ میلیون دلار برای فصل اول هشت قسمتی آن می‌شود. این اقتباس وفادار که با نقدهای بسیار مثبتی از سوی مخاطبان عمومی و منتقدان مواجه شد،فراتر از انتظارات ظاهر شده، در حوزه هایی موفق می شود که دیگر سریال ها ناموفق بودند و در نهایت ثابت می کند که اقتباس های لایو اکشن از انیمه ها می توانند با رویکرد درست و احترام به منبع اورجینال خود، مورد تحسین منتقدان قرار گرفته و از لحاظ تجاری نیز موفق باشند.

۷- The Sandman (۲۰۲۲–۲۰۲۵)

بودجه: ۱۶۵ میلیون دلار

اگرچه The Sandman به دنبال ادعاهای نیل گیمن لغو شد و با فصل دوم به پایان خواهد رسید، این سریال که بر اساس کمیک های محبوب این نویسنده ساخته شده است، به عنوان یکی از جاه طلبانه ترین و گران ترین تولیدات نتفلیکس تا به امروز شناخته می شود. این سریال فانتزی تاریک، داستان رویا (تام استوریج)، تجسم انسانی رویاها را دنبال می کند، در حالی که قصد دارد تجهیزات گمشده خود را پس از فرار از یک سال اسارت توسط یک جادوگر فانی، پس بگیرد.

با بودجه چشمگیر تقریباً ۱۵ میلیون دلاری برای هر قسمت، و در حالی که فصل اول شامل ۱۱ قسمت بود، تولید پرهزینه این سریال از جلوه‌های بصری و طراحی صحنه‌ مجلل آن نشات می گرفت که برای زنده کردن دنیای فانتزی گایمن مورد تحسین قرار گرفته است. علاوه بر این، بازی‌های تحسین برانگیز بازیگران نیز از نکات برجسته  سندمن  بوده و ستاره‌های سریال، از جمله استوریج، به‌خاطر نقش‌های پیچیده‌شان مورد تحسین قرار گرفته‌اند. در مجموع، با وجود برخی چالش‌ها، The Sandman برای نتفلیکس یک موفقیت بود.

۵- Sense8 (۲۰۱۵–۲۰۱۸)

بودجه: ۲۱۶ میلیون دلار

برای طرفداران سریال‌های علمی تخیلی تامل برانگیز، Sense8 ساخته واچوفسکی ها بهترین انتخاب است. این سریال ارتباط روانی هشت غریبه از نقاط مختلف جهان را نشان می دهد که به طور ناگهانی متوجه می شوند که آنها “هم حس” هستند، به این معنی که می توانند یکدیگر را حس کرده و با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، دانش، زبان و مهارت های خود را به اشتراک بگذارند.

علی‌رغم دریافت نقدهای متفاوت، Sense8 یک پایگاه هواداری پرشور و تقریباً کالت برای خود ایجاد کرده است و اغلب به دلیل بازنمایی متنوع از فرهنگ‌ها، شخصیت‌های متفاوت و کاوش در هویت مورد تحسین قرار می‌گیرد. هزینه‌های بسیار بالای تولید این سریال به دلیل فیلمبرداری در لوکیشن-از جمله آلمان، بریتانیا، ایالات متحده آمریکا، مکزیک، هند و کنیا- طراحی صحنه و لباس و بازیگران بین‌المللی آن است. در حالی که پس از دو فصل به دلیل هزینه های بالا و بیننده ناکافی لغو شد، Sense8 تأثیر ماندگاری بر تلویزیون گذاشت و استانداردهای جدیدی در زمینه ارائه داستان در تلویزیون خلق کرد.

۳- The Witcher (۲۰۱۹–)

بودجه: ۲۶۸ میلیون دلار

در حالی که سریال حماسی فانتزی جاه طلبانه نتفلیکس با چالش هایی از جمله جایگزینی بازیگر نقش قهرمان و تغییرات قابل توجهی در منبع اصلی روبرو شده است، The Witcher هنوز یک سریال نسبتاً ارزشمند در دسته خود به شمار می آید. داستان سریال  ویچر  بر روی یک شکارچی حرفه ای هیولا (هنری کاویل) با شخصیتی غمگین متمرکز است که در یک دنیای الهام گرفته شده از قرون وسطی در حال انجام ماموریت های محوله است و رابطه عمیق او با سیری، شاهدختی از یک سرزمین به تازگی تصرف شده، مورد بررسی قرار می گیرد.

با انتشار فصل چهارم با بازی لیام همسورث در سال جاری، این اقتباس از مجموعه کتاب‌های آندری ساپکوفسکی،نویسنده لهستانی، به یکی از گران‌ترین سریال‌های نتفلیکس تبدیل شده که مجموعاً (برای دو فصل اول) حدود ۲۶۸ میلیون دلار هزینه داشته است. The Witcher که بر پایه یک جهان سازی خیره کننده از لحاظ بصری ساخته شده، از بازی های تحسین برانگیز، سکانس های مبارزه با کیفیت بالا، صحنه های اکشن، جلوه های بصری چشمگیر و طراحی تولید قوی سود می برد که هزینه های بالای آن را توجیه می کند.

۱- The Crown (۲۰۱۶–۲۰۲۳)

بودجه: ۶۴۸ میلیون دلار

The Crown سریالی شش فصلی است که تقریباً شش دهه را در بر می گیرد، سریالی تاریخی که اندکی قبل از عروسی پرنسس الیزابت و فیلیپ مونت باتن آغاز شده و با عروسی شاهزاده چارلز و کامیلا پارکر بولز در سال ۲۰۰۵ به پایان می رسد. این سریال زندگی ملکه الیزابت دوم را از دهه ۱۹۴۰ تا دوران مدرن روایت می‌کند و وقایعی را دنبال می کند که تاریخ بریتانیا را شکل داده اند.

سریال  تاج  که به خاطر صحنه‌ها و لباس‌های باشکوه و پرجزییاتش (از جمله بازسازی ۳۵,۰۰۰ دلاری لباس عروس ملکه الیزابت) مشهور است، براحتی در صدر فهرست پرهزینه ترین سریال های نتفلیکس تاکنون قرار گرفته است، با در نظر گرفتن بودجه ۶۴۸ میلیون دلاری اش، در حالی که پنج فصل اول ۵۰۴ میلیون دلار و فصل ششم حدود ۱۴۴ میلیون دلار هزینه داشته اند. این سریال تحسین شده توسط منتقدان، دارای جلوه های بصری و فیلمبرداری با کیفیت بالا، و بازیگران فوق العاده با استعداد و طراز اولی – با حضور کلر فوی، اولیویا کولمن و ایملدا استونتون در نقش ملکه فقید – است که هر دو فصل، برای به تصویر کشیدن دوره های تاریخی متفاوت، تغییر می کنند.

منبع: روزیاتو

منبع: faradeed-238200

برچسب ها
نسخه اصل مطلب