جستجو
رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > حضور پلیس در مدارس؛ حفاظت از منزلت و امنیت دانش‌آموزان وظیفه همه دستگاه‌هاست

حضور پلیس در مدارس؛ حفاظت از منزلت و امنیت دانش‌آموزان وظیفه همه دستگاه‌هاست

روزنامه اعتماد نوشت: حفاظت از منزلت، کرامت و امنیت دانش‌آموزان وظیفه همه دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط است. متاسفانه با نوعی ابتذال سازمان یافته مواجه هستیم که مانند ویروس در حال گسترش است.

«فرا راهبرد ۳ ضلعی وزارت آموزش و پرورش» عنوان یادداشت روزنامه اعتماد به قلم محمدرضا طورانی است که در آن آمده؛ حرمت دانش‌آموزان، منزلت فرهنگیان، کرامت اولیا ۳ ضلع اصلی استراتژی وزیر آموزش و پرورش دولت پزشکیان است. سوابق شفاف، مرتبط، موفق و بدیع وزیر مربوطه حکایت از شناخت وی نسبت به بدنه و پیکر آموزشی دارد. حفاظت از منزلت، کرامت و امنیت دانش‌آموزان وظیفه همه دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط است. متاسفانه با نوعی ابتذال سازمان یافته مواجه هستیم که مانند ویروس در حال گسترش است؛ این هوش سیاه قصد دارد از طریق دانش‌آموزان به ویژه نسل z شأن خانواده‌ها را به پای وایرال شدن، لایک و فالو، قربانی کند. کمینگاه سقوط اخلاقی، فرهنگی، نسلی و اجتماعی را باید جدی تلقی کنیم.

وظیفه کلان تاریخی نظام آموزشی کشور این است که این بزنگاه تاریخی را رصد و به گرانیگاه ملی مبدل کند. حرکت آوانگارد وزیر آموزش و پرورش در استمداد از دستگاه‌های پیشگیری‌کننده مانند فراجا جهت مصونیت‌بخشی در قبال جرایم سازمان یافته مانند بلاینددیت (هویت مخدوش) در راستای مراقبت مشفقانه و محترمانه از بنیان خانواده و مبانی عفت عمومی و شرم اجتماعی تعریف می‌شود. در جنگ شناختی و هیبریدی با ابعاد «نبرد در سایه» شاهد تکرار و عادی‌سازی گسست نسلی، افول مرجعیت والدین و تهی‌سازی مفهوم حرمت در خانواده هستیم تا از طریق ابتذال ساختاری ارزش‌های فرهنگی و تاریخی کشورمان تحریف و تخریب شود. مسوولان فرهنگی، نهادهای ناظر، دستگاهای انتظامی، پیشگیری و فعالان رسانه‌ای باید در برابر این تهاجم خزنده با رویکرد هم‌افزایی (سینرژیک) حفره‌های پیش‌رو را شناسایی، مهار و مدیریت کنند.

در این بین مدارس پیشاهنگ این نگاه فرا راهبردی هستند. دشمن با تغییر راهبرد به سمت نفوذ و زوال درونی سیستم آموزشی کشور از مسیر کاشت باور‌های غلط و سویه‌دار منفی در ذهن دانش‌آموزان حرکت می‌کند تا ضمن تضعیف کیفیت سطح آموزشی کشور از یک سو و از سوی دیگر دستکاری بصری، ذهنی، ادراکی، روانی و اطلاعاتی جامعه هدف آموزشی کشور را هدف‌گیری کند. کارآمد‌سازی و سرآمد‌سازی راهکار مغز افزارانه‌ای است که این‌بار فراجا و آموزش و پرورش در راستای مطالبات ملی آموزشی به نبرد با تکنیک پرچم دروغین  (false flag) می‌رود...

 تا همگام با بهینه‌سازی و افزایش مهارت هوش هیجانی دانش‌آموزان، سواد پیشگیری از به دام افتادن در تله‌های احتمالی اخلاقی، فرهنگی و آموزشی را نهادینه سازد. مواجهه‌محوری به جای مقابله‌گرایی آموزش و پرورش ایران را نصب‌العین خود قرار دهیم تا در میدان نبرد فرسایشی و مداومت درگیری فرهنگی سربلند باشیم‌. بلندنظری، آینده‌نگری، الهام‌بخشی، همدلی، زیباشناسی و انعطاف‌پذیری مولفه‌های حاصل تعامل بین وزارت آموزش و پرورش دولت پزشکیان و فراجاست.

منبع: etemadonline-709391

برچسب ها
نسخه اصل مطلب