جستجو
رویداد ایران > رویداد > ورزشی > سایه پرسپولیس از سر تراکتور کم شد؛ استقلال و چهار تیم دیگر گزینه سقوط!

سایه پرسپولیس از سر تراکتور کم شد؛ استقلال و چهار تیم دیگر گزینه سقوط!

هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال کشور با پایان آرزوی دفاع از قهرمانی پرسپولیس و پرواز تراکتور برای کسب نخستین جام زرین این رقابت ها همراه شد. استقلال هم برای ماندن در لیگ یک امتیاز می خواهد.

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت‌های هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال کشور در حالی به پایان رسید که تراکتور تبریز با پیروزی قاطع خود مقابل ملوان بندرانزلی توانست مقتدرانه صدر جدول را همچنان برای خود داشته باشد.

خیال تراکتور نه تنها بابت یکه تازی خود در لیگ بیست و چهارم ادامه دارد که دراگان اسکوچیچ دیگر خطر پرسپولیس را در مسیر قهرمانی با توجه به شکستی که مقابل سپاهان اصفهان داشت احساس نخواهد کرد. اسماعیل کارتال بار دیگر نقشه‌هایش مقابل تیمی قدرتمند نقش بر آب شد تا رفته رفته صدای نقد کارشناسان فوتبال از عملکرد تیمی که بیشترین قهرمانی را در تاریخ ادوار لیگ برتر داشته است، شنیده شود.

هوادار قعر را دوست دارد

نخستین بازی هفته بین هوادار و مس رفسنجان در چهارشنبه گذشته برگزار شد. شاگردان امید روانخواه که در سه بازی قبلی خود عملکرد خوبی داشتند برای فرار از قعر جدول به بردی مهم نیاز داشتند اما نه تنها به آرزوی خود نرسیدند بلکه با شکست ۴ بر صفر مقابل شاگردان سیروس پورموسوی نشان دادند سقوط به لیگ یک را بیشتر از هر چیز دیگری پذیرفته‌اند.

مس رفسنجان با این پیروزی به طور محسوس از منطقه سقوط خارج شد تا با ۲۷ امتیاز در رتبه چهاردهم قرار بگیرد.

استقلال بالاخره امتیاز گرفت!

گل گهر سیرجان میزبانی استقلال تهران را در هفته گذشته بر عهده داشت. شاگردان مهدی تارتار روی گل به خودی محمدرضا آزادی توانستند در نیمه نخست پیش بیفتند اما گل دقیقه ۲+۹۰ رامین رضائیان بازی را به تساوی کشاند تا میودراگ بوژوویچ بالاخره بتواند یک امتیاز به اندوخته تیمش اضافه کند و آنها حالا کمتر خطر سقوط به لیگ یک را در فصلی کاملا ناامید کننده داشته باشند.

همسایه‌های بی آزار!

تنها تساوی بدون گل هفته در دیدار آلومینیوم اراک با چادرملو اردکان رقم خورد. دو تیم که همسایه همدیگر در جدول رده‌بندی لیگ برتر هستند در بازی پربرخورد فیزیکی راهی به گل پیدا نکردند تا تقسیم امتیاز بهترین موضع آنها در این ضیافت باشد.

خط و نشان یحیی برای پرسپولیس در فولاد

فولاد خوزستان آخرین بازی هفته را یک بر صفر برد تا این تیم با دست فرمان یحیی گل محمدی یکی از بهترین نتایج ۷ سال اخیر خود را بگیرد. فولاد با گل به خودی هومن ربیع زاده بازیکن شمس آذر به سه امتیازی رسید که حالا آنها را ۴۸ امتیازی کرد. این تیم حالا فاصله خود با پرسپولیس را کاهش داد تا نشان دهد عزم خود را برای تصاحب رتبه سوم جدول جزم کرده است.

نتایج بازی‌های هفته بیست و هفتم به شرح زیر است:

هوادار صفر - مس رفسنجان ۴
گل‌گهر سیرجان یک - استقلال یک
آلومینیوم اراک صفر - چادرملوی اردکان صفر
ذوب‌آهن اصفهان یک - استقلال خوزستان صفر
خیبر خرم‌آباد یک - نساجی مازندران صفر
تراکتور تبریز ۳ - ملوان بندر انزلی صفر
پرسپولیس صفر - سپاهان اصفهان ۲
فولاد خوزستان یک - شمس آذر قزوین صفر

سایه پرسپولیس از سر تراکتور کم شد؛ استقلال و چهار تیم دیگر گزینه سقوط!

منبع: mehrnews-6439414

برچسب ها
نسخه اصل مطلب