جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > پشت صحنه «پایتخت ۷»: از کمپر ارسطو تا رویای موزه سریال

پشت صحنه «پایتخت ۷»: از کمپر ارسطو تا رویای موزه سریال

به گفته مدیر پروژه «پایتخت ۷»، آماده‌سازی کمپر ارسطو نسبت به آماده‌سازی ۱۰ لوکیشن دیگر سخت‌تر بود. کمپری که آماده‌سازی صفر تا صد آن با ما بود.

علیرضا نجف‌زاده، مدیر پروژه «پایتخت ۷» در گفت‌و‌گو با ما از ماجرای ساخت کمپر ارسطو، شائبه دستمزد بازیگران، پیگیری موزه پایتخت و ادامه فصل آن گفت. 

آقای نجف‌زاده آیا در این فصل از «پایتخت» از بازیگران بلاگر و اسپانسری استفاده شده؟ 

نجف‌زاده: ما از ابتدا برای بازی در پروژه فراخوان اعلام کردیم. کلی بازیگر تئاتر و علاقه‌مند به بازیگری تست دادند، که این تعداد افراد بنا به نظر آقایان تنابنده و مقدم انتخاب شدند. تمام بازیگران قرارداد دارند و این پروژه به آنها دستمزد داده است. «پایتخت» پروژه معتبری است و هیچ کارگردانی آبروی خود را به چنین کاری گره نمی‌زند. باتوجه به نیاز قصه فصل هفت این انتخاب‌ها صورت گرفت، که خداروشکر انتخاب مناسبی بوده است.

نجف‌زاده: همان سلیقه‌ای که پیش از این بازیگران «پایتخت» را انتخاب کرده بود، همان سلیقه هم این بازیگران را انتخاب کرده است. بدیهی است که همه دوست دارند برای شناخته شدن در این سریال حضور داشته باشند. ولی متاسفانه نیاز قصه محدود است و ما مجبوریم تعداد محدودی را انتخاب کنیم. 

آیا برای ادامه ساخت فصل‌های «پایتخت» به قطعیت رسیده‌اید؟ 

نجف‌زاده: سه ضلع مثلث یک پروژه باید در کنار هم قرار بگیرد، تا سریال ادامه پیدا کند. آن سه ضلع استقبال مخاطب، درخواست سازمان صداوسیما و پذیرش تیم سازنده است. در حال حاضر، مخاطب از سریال استقبال کرده و سازمان صداوسیما و تیم سازنده باید تصمیم بگیرند و برنامه‌ریزی کنند.

نجف‌زاده: کمپر ارسطو اولین اتوبوس کمپری است، که در ایران ساخته و پلاک شد، تا برای سریال مورد استفاده قرار گیرد. «پایتخت» هیچ‌وقت برای مخاطب کم فروشی نکرد. یکی از دلایل زمان بردن پیش تولید آن آماده‌سازی لوکیشنی بود، که صفر تا صد آن ساخته شد. یعنی ما در ابتدا با لوکیشن مخروبه مواجه بودیم، که در انتها مخاطب پشت صحنه‌های آن را خواهد دید. بنابراین، هر آنچه مخاطب در این سریال می‌بیند، صفر تا صد آن طراحی و آماده‌سازی شده است. هیچ‌چیز آماده‌ای از قبل نبوده است.

نجف‌زاده: در زمان فیلمبرداری بیشتر ایرانیان از اقصی نقاط دنیا به شیرگاه می‌آمدند، تا با بازیگران «پایتخت» عکس بگیرند. شما اگر وضعیت اکنون شیرگاه با ۱۴ سال قبل مقایسه کنید می‌بینید صنعت گردشگری آنجا رشد کرده است و بیشتر مردم بخاطر دیدن لوکیشن‌های «پایتخت» به آنجا می‌آیند و مردم شیرگاه هم میزبانان مهربانی برای بچه‌های پایتخت و مردم بودند و هستند.

14

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: faradeed-237083

برچسب ها
نسخه اصل مطلب