جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > تصاویر؛ شش رویای دست‌نیافتنی که ارسطو در سر ایرانی‌ها انداخت

تصاویر؛ شش رویای دست‌نیافتنی که ارسطو در سر ایرانی‌ها انداخت

در این مقاله قصد داریم با توجه به کنجکاوی قابل توجه افکار عمومی نسبت به این وسیله نقلیه جالب، ۶ مدل کمپر محبوب را برای شما در دو دسته کمپرهای لوکس و گران‌قیمت و کمپرهای پرفروش و اقتصادی معرفی کنیم.

تنها چند روز از پایان تعطیلات عید نوروز گذشته و مانند یک دهه گذشته تعطیلات نوروز امسال هم با سر و صدای سریال پایتخت همراه شده است. سریالی که چه از طرفدارانش باشید و حسابی پای داستان‌های شخصیت‌های آن از خنده ریسه بروید و چه از منتقدانش باشید و به دوستان و فامیل پز تماشا نکردنش را بدهید، نمی‌توان انکار کرد که تاثیر قابل توجهی بر افکار عمومی و البته موضوعات مطرح شده در شبکه‌های اجتماعی دارد.

پایتخت امسال البته مانند هر سال نقاط مثبت و منفی فراوانی داشته اما نکته‌ای که خیلی زود جایش را در دل بسیاری از ایرانی‌ها باز کرده وسیله نقلیه ارسطو و رویای داشتن یک خانه متحرک است. وسیله نقلیه‌ای که به کمپر مشهور است و دهه‌هاست که در خارج از ایران از طرف افراد علاقمند به سفر مورد استفاده قرار می‌گیرد. کمپرها البته انواع و کلاس‌های مختلفی دارند و این وسیله نقلیه را می‌توان از نظر اندازه، قدرت موتور و البته قیمت دسته‌بندی کرد و حتی با کمی اغماض می‌تواند شامل کاروان‌ها یا کابین‌هایی که می‌توان با خودروی شخصی حمل کرد هم بشوند.

اما باید این نکته را هم دید که با توجه به موانع قانونی پلاک شدن و راندن این دسته از وسایل نقلیه در خیابان‌های ایران و دشواری اخذ گواهی‌های لازم اگر قصد خرید و استفاده از این وسیله نقلیه در ایران را دارید حتما پیش از هرچیز با افراد متخصص آشنا به قوانین مشورت کنید. احتمالا در داستان پایتخت نوعی رویافروشی هم کاشته شده و همه چیز به این راحتی‌ها هم نیست. در این مقاله قصد داریم با توجه به کنجکاوی قابل توجه افکار عمومی نسبت به این وسیله نقلیه جالب، 6 مدل کمپر محبوب را برای شما در دو دسته کمپرهای لوکس و گران‌قیمت و کمپرهای پرفروش و اقتصادی معرفی کنیم.

این خانه پرتجمل متحرک که راحتی در حین رانندگی را به سطحی جدید رسانده برای اولین بار در سال 2011 و توسط کمپانی اتریشی Marchi Mobile Troop به بازار عرضه شد. این قصر متحرک با توجه به قیمت قابل توجه‌اش امکاناتی را در اختیار صاحبانش قرار می‌دهد که شاید تا چند سال قبل حتی تصور آن‌ها در یک وسیله نقلیه هم سخت بود. یک وسیله نقلیه خوش‌ساخت و زیبا با بدنه‌ای ایرودینامیک که امکاناتی چون سقف جمع‌شونده برای آفتاب گرفتن و حتی باشگاه ورزشی را درون خود دارد.

این وسیله نقلیه دیزلی از جدیدترین سیستم‌های حفاظتی و مسیریابی ممکن بهره می‌برد و حتی با وجود اندازه بزرگ، یک سواری راحت و البته مصرف سوختی قابل قبول دارد.

فدرلایت وانتاره پلاتینوم پلاس(Featherlite Vantare Platinum Plus)

قیمت: ۲.۵ میلیون دلار

طراحی داخلی این خانه متحرک لوکس با کابین گران‌ترین کشتی‌های تفریحی و شخصی رقابت می‌کند و با بهره بردن از یک آشپزخانه کامل و مجهز، یک اتاق خواب مستر، یک باشگاه نسبتا مجهز، یک حمام سرپایی و البته یک سیستم صوتی تصویری بسیار پیشرفته حتی توان رقابت با لوکس‌ترین خانه‌های روی کره زمین را دارد. طراحی بیرونی این وسیله نقلیه هم بسیار شیک و از جنبه مقاومت هوا، کاربردی است و مانند اغلب کمپرهای لوکس از یک سیستم حفاظتی و مسیریابی پیشرفته بهره می‌برد.

آخرین کمپر یا موتورکوچِ لوکس این مقاله متعلق به گروه پریوست است و دستکم در بین افراد پردرآمد آمریکایی و اروپایی از محبوب‌ترین کمپرهای لوکس حاضر در بازار به حساب می‌آید. محصول گروه پریوست با بهره بردن از یک موتور دیزلی و البته سیستم تعلیقی فوق‌العاده کارآمد یک تجربه آرام و لذت‌بخش از رانندگی در جاده‌ها را نصیب مسافرانش خواهد کرد.

اِچ3-45 مانند دو مدل کمپر لوکس قبلی از سیستم‌های حفاظتی و مسیریابی پیشرفته‌ای بهره می‌برد و همچنین امکان سفارشی‌سازی اغلب قطعات آن وجود دارد. 

کمپرهای اکونومی و رایج

رودتِرِک پیووت(Roadtreck Pivot)

قیمت: بین ۱۱۰ تا ۲۰۰ هزار دلار

این خودرو مانند اغلب کمپرها از دو صندلی دارای کمربند(صندلی راننده و شاگرد) بهره می‌برد و در پشت این دو صندلی می‌توانید به میز غذاخوری دسترسی داشته باشید. این کمپر البته با توجه به قیمت حدودا 200 هزاردلاری‌اش شاید دقیقا در کلاس اکونومی قرار نگیرد اما امکانات قابل توجه و طراحی خلاقانه و کاربردی آن در نهایت به شما ثابت خواهد کرد که ارزش این هزینه را داشته است.

واینبگو تراواتو(Winnebago Travato)

قیمت: ۹۰ تا ۱۷۰ هزار دلار

این کمپر با توجه به ون بودن مسلما امکان در خود جای دادن یک تخت دونفره را ندارد اما گروه سازنده سعی کرده با تعبیه صندلی‌های تخت‌شو این مشکل را حل کند. درون این ون یک سرویس بهداشتی کوچک مجهز به دوش قرار دارد و همچنین صاحب ون می‌تواند با اندکی تلاش یک دوش سرپایی در بیرون آن برپا کند. طراحی داخلی این کمپر به گونه‌ای است که مسافران بیشترین استفاده را از فضای داخلی آن برده و تا جای ممکن احساس راحتی کنند.

تِریفین وِیفِیرِر(Triffin Waydarer)

قیمت: بین ۱۳۰ تا ۲۰۰ هزار دلار

سرویس بهداشتی این کمپر از یک اتاق کوچک فایبرگلس برای دوش، دستشویی و آینه اِل‌ای‌دی تشکیل شده است. اتاق خواب در بخش عقبی وسیله نقلیه قرار دارد و با یک خوشخواب دونفره، چراغ‌های تعبیه شده در سقف برای مطالعه، تلویزیون متصل به دیوار و البته کابینت‌های فراوان برای جادادن وسایل مختلف تجهیز شده است.

90

منبع: برترین ها

منبع: faradeed-236524

برچسب ها
نسخه اصل مطلب