حمیدرضا ایزدی گفت: طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴، با هدف کنترل و نظارت بر وضعیت بازار کالا و خدمات اولویت دار و جلوگیری از تخلفات احتمالی از ابتدای اسفندماه سال گذشته آغاز شد و تا ۱۵ فروردین ماه امسال ادامه داشت.
او با بیان اینکه طی این مدت از ۸ هزار و ۴۴۵ واحدهای اقتصادی بازرسی انجام شد، ادامه داد: در این بازرسی ها ۲ هزار و ۳۹۴ واحد متخلف شناسایی و پرونده تخلف آنها به ارزش ۱۹۰ میلیارد و ۹۳۸ میلیون ریال برای صدور حکم نهایی به تعزیرات حکومتی استان ارجاع شد.
ایزدی گفت: درج نکردن قیمت و نصب نکردن نرخ نامه با هزار و ۱۳۹ پرونده، گرانفروشی با ۶۰۶ پرونده و ارائه نکردن فاکتور خرید با ۳۹۹ پرونده به ترتیب بیشترین تخلفات صنفی کشف شده در این طرح نظارتی بودند.
به گفته وی بیشترین تخلفات کشف شده به ترتیب مربوط به صنوف پوشاک، کیف و کفش، مواد خوراکی و محصولات صنایع غذایی و در گروه خدمات بیشترین تخلف کشف شده مربوط به رستوران، کافی شاپ و فست فودها بوده است.
همچنین طی اجرای طرح ویژه نظارتی یاد شده ۴۵۸ گزارش مردمی دریافت و منجر به تشکل ۱۵۱ پرونده تخلف شده است.
به گفته ایزدی بیشترین شکایات مردمی در گروه کالایی از لوازم یدکی، مواد غذایی و محصولات خوراکی، منسوجات و پوشاک و در گروه خدمات از پارکینگها و توقفگاههای خودرو بوده است.
او همچنین از پایش سامانه جامع انبارها خبر داد و گفت: با تمرکز بر نظارت بر مراکز عمده نگهداری کالا از طریق پایش سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا و پایش مستمر نحوه تولید و توزیع کالا با بهره گیری از سامانه جامع تجارت، بازرسان این سازمان با انجام ۵۲۰ بازرسی توانستند متخلفان این بخش را شناسایی و ۴۹ پرونده تخلف به ارزش بیش از ۱۳۵ میلیارد و ۳۷۵ میلیون ریال تشکیل و برای طی مراحل قانونی و صدور حکم نهایی به تعزیرات حکومتی ارسال کنند.
مدیرکل صمت فارس گفت: در این مدت مبارزه با قاچاق کالا نیز همچون گذشته در دستور کار بازرسان این سازمان قرار داشته و ۴۷ پرونده تخلف قاچاق کالا به ارزش ۱۴۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون ریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.
ایزدی از مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف اقتصادی، موارد را از طریق تلفن ۱۲۴ ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس و یا ۳۲۳۴۰۰۰۰ ستاد خبری اتاق اصناف استان اطلاع دهند تا بازرسان به بررسی آن بپردازند.
این توضیح لازم است که طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در دو بخش کالایی و خدماتی انجام شده که بخش کالایی شامل نان، لبنیات، گوشت، مرغ، تخم مرغ، شیرینی جات، آجیل و خشکبار، پوشاک، کیف و کفش و ... و بخش خدماتی نیز شامل شرکتهای مسافرتی زمینی و هوایی، حمل و نقل برون شهری، اماکن تفریحی فرهنگی، واحدهای اقامتی، پارکینگ ها و ... بوده است.
انتهای پیام