جستجو
رویداد ایران > استان ها > رمز تحول عمرانی شیراز مدیریت جهادی است

رئیس شورای شیراز:

رمز تحول عمرانی شیراز مدیریت جهادی است

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز، مدیریت جهادی و اجرای پروژه‌های باکیفیت را رموز موفقیت مدیریت شهری در ایجاد تحول عمرانی در شیراز دانست.

سید ابراهیم حسینی، رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در جریان بازدید شبانه از پروژه‌های عمرانی به تمجید از شهردار شیراز پرداخت و گفت: امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که شیراز دارای مدیریتی پویا و اثربخش است که در آن، کمیت، کیفیت، سرعت عمل و توجه به تمام جوانب شهری، در اولویت قرار دارد.

وی همچنین از همکاران شهرداری، مجریان، ناظران و مشاوران پروژه‌ها تقدیر کرد و گفت: به‌ نمایندگی از اعضای شورای اسلامی شهر شیراز، وظیفه خود می‌دانم از همه این عزیزان که با تلاش بی‌وقفه، باعث پیشرفت و سربلندی شیراز شده‌اند، تشکر کنم.

حسینی با بیان اینکه تسریع در بهره‌برداری از پروژه‌ها یکی از اولویت‌های شورا و شهرداری است، گفت: تلاش ما بر این است که مردم هرچه سریع‌تر از مواهب این پروژه‌های زیبا، ارزشمند و کاربردی بهره‌مند شوند.

رئیس شورای شیراز همکاری شورا و شهرداری در این کلانشهر را اثرگذار ارزیابی و اضافه کرد: این همدلی و مدیریت یکپارچه، باعث شده که شیراز در کشور به عنوان الگویی موفق شناخته شود و این امر موجب سرافرازی و مباهات همه مااست.

او همچنین با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد تقاطع غیرهمسطح شهدای حرم شاهچراغ(ع)، آن را ترکیبی بی‌نظیر از فناوری روز، اجرای سریع و صحیح و رضایت مندی شهروندان دانست.

حسینی گفت: این پروژه ویژه، رضایتمندی فوق‌العاده‌ای برای مردم شیراز به ارمغان آورده و مشکلات ترافیکی را به‌صورت چشمگیری کاهش خواهد داد و همچنین، آسایش، آرامش و رفاه عمومی را ارتقا مي بخشید.

او که اعتقاد دارد این پروژه رکوردهای ملی را جابه‌جا کرده است، توضیح داد: در حوزه دانش فنی، این پروژه در کشور بی‌نظیر است. به‌عنوان مثال، در ۲۴ ساعت، ۳۵۰۰ مترمکعب بتن ریزی اجرا شده که نشان‌دهنده توانمندی بالای مهندسی و مدیریتی است.

حسینی گفت: این پروژه تنها یک طرح عمرانی نیست، بلکه می‌تواند از سیما و منظر گردشگری نیز مورد توجه قرار گیرد و بسته‌های فرهنگی و گردشگری حول این پروژه تعریف شود.

وی درباره ابعاد پروژه گفت: مساحت اجراشده این پروژه 20 هکتار است، درحالی که تملک زمین‌های آن به 15هکتار می‌رسد. این پروژه علاوه بر جنبه‌های عمرانی، دارای ارزش‌های فرهنگی و تاریخی نیز هست. 

رئیس کمیسیون حمل و نقل، ترافیک و عمران شورای اسلامی شهر شیراز نیز با بیان تأسف از درنگ در اجرای این پروژه گفت: جای افسوس دارد که این پروژه چرا زودتر اجرا نشد ولی این نوید را به مردم می دهبم که  شهرداری، پیمانکار و شورای شهر در حال برنامه‌ریزی برای پروژه‌های بعدی هستند.

رضا محمدیان این پروژه را یکی از بزرگ‌ترین تقاطع همسطح در جنوب کشور و حتی در ایران دانست و گفت: طول این تقاطع حدود ۵۰۰۰ تا ۵۴۰۰ متر و سطح عرصه درگیر آن حدود ۲۰ هکتار است.

محمدیان این پروژه را نمادی از توان اجرایی شیراز در انجام کارهای بزرگ به شیوه جهادی خواند و تأکید کرد: این پروژه نشان می‌دهد که اگر در شیراز کاری با جدیت پیگیری شود به طور قطع قابل اجراست و حتی پروژه‌های بزرگ‌تری نیز محقق خواهد شد.

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر شیراز خاطرنشان کرد: این پروژه در سال ۱۴۰۴ به مردم شیراز تقدیم می‌شود و نقش مهمی در تکمیل رینگ ترافیکی شهر خواهد داشت.

وی افزود: این پروژه دسترسی شهرک‌های جنوب کمربندی را به راه‌های اصلی و مرکزی شهر بهبود می‌بخشد، از خطرات کمربندی می‌کاهد و ایمنی عابران پیاده و خودروسواران را افزایش می‌دهد.

این عضو شورای شهر شیراز یادآور شد که پروژه تنها محدود به یک محله نیست، بلکه تأثیر آن در کل منطقه شیراز و حتی به‌عنوان یک پروژه فرامنطقه‌ای قابل توجه است.

محمدیان با اشاره به اهمیت انتشار اخبار مثبت گفت: با وجود اخبار ناخوشایند، اصحاب رسانه باید نشانه‌های امید و رویدادهای خوب را بیشتر تبیین کنند تا مردم اخبار مثبت بیشتری بشنوند و برکات اجتماعی را شاهد باشیم.

انتهای پیام

برچسب ها
نسخه اصل مطلب