جستجو
رویداد ایران > رویداد > علمی > (تصاویر) پورشه 911 توربو S جدید با پیشرانه هیبرید و 700 اسب بخار قدرت در راه است

(تصاویر) پورشه 911 توربو S جدید با پیشرانه هیبرید و 700 اسب بخار قدرت در راه است

پورشه ۹۱۱ توربو S جدید با سیستم هیبریدی مدل GTS در نیمهٔ دوم سال جاری معرفی خواهد شد که قدرت را به حدود ۷۰۰ اسب بخار افزایش می‌دهد.

پاییز گذشته پورشه اعلام کرد که نسخهٔ فیس‌لیفت ۹۱۱ توربو در نیمه دوم سال ۲۰۲۵ تولید خواهد شد و از پیشرانهٔ هیبریدی مشابه GTS بهره خواهد برد. حال به‌تازگی عکاسان جاسوس پروتوتایپ این خودرو را در حال آزمایش در نوربرگ‌رینگ شکار کرده‌اند. در جلوی توربو S سپر جلوی جدیدی با ورودی‌های هوای برجسته‌تر و شیارهای عمودی مشابه GTS جدید را می‌بینیم که با چراغ‌های جلوی جدید و برخی تغییرات جزئی دیگر همراه است.

در عقب خودرو شاهد تغییرات بزرگ‌تری هستیم که شامل خروجی‌های هوای عمودی در طرفین سپر، سیستم اگزوز جدید با چهار سر اگزوز، دیفیوزر جدید و تغییر مکان شبرنگ‌ها می‌شود. علاوه بر این تغییرات، ۹۱۱ توربو مدل ۲۰۲۶ احتمالاً به رینگ‌های جدیدی مجهز خواهد شد و در داخل از فضایی بروز شده بهره خواهد برد که صفحه آمپر دیجیتالی ۱۲.۶ اینچی خمیده و نمایشگر لمسی جدید ۱۰.۹ اینچی اطلاعاتی-سرگرمی از ویژگی‌های آن خواهد بود.

GTS جدید به لطف قوای محرکهٔ هیبریدی، ۶۰ اسب بخار قدرت بیشتری نسبت به نسخهٔ قبلی خود دارد و اگر همین افزایش در توربو S هم رخ دهد، قدرت این نسخه به حدود ۷۰۰ اسب بخار خواهد رسید.

منبع: خبرآنلاین

منبع: faradeed-234405

برچسب ها
نسخه اصل مطلب